سخنگوی قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونا گفت: روزانه حدود ۶۰۰۰ عدد ماسک در کارگاههای قرراگاه دانشجویی مبارزه با کرونا تولید شده و در سطح شهر توزیع میشود.
موسوی، سخنگوی قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونا در استان قم در گفتگویی با دبیر گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو که به صورت پخش زنده اینستاگرامی صورت گرفت، در خصوص اقدامات انجام شده توسط دانشجویان این ستاد در مقابله برای مهار کرونا، گفت: این ستاد که شامل دانشجویان جهادی قرارگاه شهید قاسمی ناحسه بسیج دانشجویی استان قم است از حدود هفته گذشته یعنی ۲۷ اسفند با تولید انبوه ماسک آغاز به کار کرد.
موسوی در ادامه گفت: دو هفته قبل از تاریخ ذکر شده تمام هماهنگیها انجام شد و بر اساس اولویتها تصمیم گرفتیم که به انتشار محتواهای اموزشی و تولید ماسک بپردازیم. طبق آمار روزانه حدود ۶۰۰۰ عدد ماسک در ۱۲ کارگاه که با این قراراگاه همکاری میکنند، تولیده شده و وظیفه توزیع آنها به عهده قرارگاه استانی کریمه اهل بیت است که بر اساس شرایط موجود استان را به ۴۷ ناحیه تقسیم کرده تا به صورت مساوی ماسکها را در سطح استان قم پخش کنند.
این فعال دانشجویی در خصوص اقدامات وفعالیتهای این ستاد برای افزایش امید و آگاهی بخشی به مردم درباره این بیماری صورت گرفته؛ افزود: از همان روزهای ابتدایی تشکیل قرارگاه، معاونت رسانهای ناحیه بسیح دانشجویی وارد همکاری با ما شد. به این منظور با راه اندازی یک کانال به انتشار اخبار و مطالب علمی پرداختند. همچنین از دیگر اقدامات آنها ایجاد پوستر و توزیع آن در سطح شهر و انیمیشن در فضای مجازی با محتوای اموزشی بود.
وی در مورد موانعی که پیش روی آنها قرار دارد تاکید کرد: علاوه بر اینکه در حال حاضر ۱۲ کارگاه برای تولید ماسک با قرارگاه همکاری میکنند، ۱۵ کارگاه نیز در صف انتظار هستند، اما به علت کمبود مواد اولیه فعلا توان تولید بیشتر را نداریم. باتوجه به افزایش سطح تقاضا، مواد اولیه در بازار نایاب شده است. کش برای ماسک پیدا نمیشود و ما مجبور هستیم از سایر استانها این کشها را پیدا کنیم.
موسوی در خصوص روند رو به پایین شیوع این بیماری در قم عنوان کرد:مهمترین دلیل پیشگیری از کرونا ویروس در قم رعایت نکات بهداشتی توسط مردم بود. اگر در استانهای دیگر هم چنین اتفاقی بیفتد مطمئنا روز به روز آمار شیوع کرونا کاهش پیدا میکند. دلیل بعدی آن پای کار بودن گروههای جهادی است که به گندزدایی و تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده، ماسک، گان و شیلد و ... مشغول هستند. در نظر داریم تا چند روز آینده تولید ماسک در هر روز را به ۴۰ هزار عدد برسانیم.
سخنگوی قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونا در قم تصریح کرد: دانشجویان این قرارگاه تمام تلاش خود را برای سرکوب این بیماری به میدان آورده اند و این قابلیت را دارند که حتی تا پایان خردادماه به فعالیتهای جهادی ادامه بدهند. برنامه ریزی کرده ایم تا در روزهای آتی برای رشد کمیت و کیفیت ماسکهای تولیدی تلاش بیشتری بکنیم.
وی درباره کمبود ماسک در استان قم گفت: اکثر داروخانهها هنوز ماسکی برای فروش ندارند. همچنین تولید مواد ضدعفونی کننده با کمبود عناصر اولیه و همچنین افزایش قیمت مواجه بوده است؛ ما در تلاش برای کسب مجوزهای لازم برای ورود به عرصه تولید محلولهای ضدعفونی کننده هستیم.
موسوی در پایان گفت: این بیماری جنگ علیه بشریت است. افراد میتوانند با رعایت نکات و توصیههای بهداشتی قدمی برای سرکوب کرونا بردارند. متاسفانه هنوز تمامی اصناف مغازههای خود را باز میکنند و توجهی به حالت قرنطینگی ندارند. اگر تا چند روز آینده ادامه داشته باشند تشکلهای دانشجویی اقداماتی برای پیگیری این روند انجام و مطالبه گری خواهند کرد.