آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۶۹۸۱
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد؛

جزئیات اعطای تسهیلات بانکی به بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از کرونا

همتی در اینستاگرامش از اعطای تسهیلات دوساله بانکی به بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از کرونا خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرامش از اعطای تسهیلات دوساله بانکی با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد تا سقف ۷۵۰ هزار میلیارد برای پشتیبانی از بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

در ادامه متن و تصویر پست منتشر شده در حساب کاربری اینستاگرام رئیس کل بانک مرکزی را مشاهده می‌کنید:

«در جلسه امروز ۷ فروردین ۹۸ ستاد اقتصادی دولت بر اساس تاکید ریاست محترم جمهور جهت ارائه راهکارهای اقتصادی لازم برای پشتیبانی از بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا، بانک مرکزی در ایفای نقش و نیز انجام رسالت تاریخی خود در این مقطع حساس پیشنهاد اعطای تسهیلات دوساله بانکی با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد تا سقف ۷۵۰ هزار میلیارد ریال را ارائه کرد که مورد تصویب قرار گرفت.

بانک مرکزی با تأمین اعتبار لازم و با همراهی بانک‌های کشور این تصمیم مهم را در اسرع وقت عملیاتی و اجرایی خواهد کرد. بانکهای این کشور همان‌طور که در شرایط سخت کرونایی فداکارانه در خدمت مردم بوده و هستند و نزدیک به ۳۰ نفر از بهترین همکارانشان را در جریان خدمت به مردم از دست داده‌اند، در این ماموریت نیز که کنک به تداوم رونق تولید کالا و خدمات در کشور و حمایت از کسب و کار‌ها آسیب دیده می‌باشد؛ مسئولیت تاریخی خود را ایفا خواهد کرد.»

اعطای تسهیلات دوساله بانکی به بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از کرونا

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار