کد خبر:۸۳۸۱۷۵

پویش «با کتاب در خانه» تمدید شد

پویش کتابخوانی «با کتاب در خانه» ویژه آخرین نوروز قرن تا پایان فروردین تمدید شد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پویش «با کتاب در خانه» که نوروز امسال، براساس طرحی از دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری خانه کتاب، شبکه شهر‌ها و روستا‌های دوستدار کتاب و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی تمامی استان‌ها آغاز شد، تا ۳۱ فروردین ۹۹ تمدید شد.

در این پویش، کودکان و نوجوانان سراسر ایران، در کلیپ‌های کوتاه دو دقیقه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند، به معرفی کتابی می‌پردازند که در فضا‌های قرنطینه خانوادگی مطالعه کرده‌اند.

کودکان و نوجوانان در این‌کلیپ از معرفی ساده کتاب فراتر می‌روند و وارد گفتگو با نویسنده، شخصیت‌ها و دوستانشان می‌شوند و نظرشان را درباره کتاب اعلام می‌کنند.

با توجه به استمرار شرایط اضطراری ناشی از ویروس کووید-۱۹ در کشور، ادامه تعطیلی مدارس و درخواست خانواده‌ها در شهر‌های مختلف برای فرصت بیشتر برای مطالعه کتاب و تهیه فیلم و کلیپ از گزارش کودکان و نوجوانان و براساس نظر مشورتی هیئت داوران، شرکت در این پویش تا پایان ۳۱ فروردین تمدید می‌شود.

پویش «با کتاب در خانه» یک پویش سراسری و آزاد کتاب‌خوانی است و محدود به کتاب‌های خاصی نیست و در این مدت که ناشران الکترونیک کتاب‌ها را با تخفیف عرضه می‌کنند فرصت مناسبی برای کودکان و نوجوانان فراهم می‌شود تا کتاب‌ها و آثار جدیدی را مطالعه کنند. همچنین کتاب‌هایی با موضوع ویروس کرونا به رایگان در دسترس عموم قرار گرفته است.

تاکنون از بیشتر مناطق جغرافیایی کشور در این‌پویش شرکت کرده‌اند، اما مشارکت استان‌های جنوبی، به خصوص استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر و هرمزگان در این پویش پررنگ‌تر از بقیه استان‌ها بوده است. همچنین تاکنون بیش از ۹۰ درصد شرکت‌کنندگان از فضای اینستاگرام برای انتشار کلیپ معرفی فیلم توسط کودکان و نوجوانان استفاده کرده‌اند.

طبق اعلام دست‌اندرکاران این‌پویش پرکردن فرم شرکت در پویش در پایگان اینترنتی شبکه ترویج کتاب‌خوانی به نشانی http://bookpromotion.ir ضروری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار