کد خبر:۸۴۰۹۱۱

برگزاری مسابقه کتابخوانی «سپهبد‌های اخلاص» توسط توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری

مسابقه کتابخوانی «سپهبد‌های اخلاص» همزمان با سالروز شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی و در نخستین سال شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، برگزار می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ایمان کرد مدیر امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: سه‌شهید والامقام جمهوری اسلامی ایران با درجه سپهبدی، شهید سپهبد محمدولی قرنی، شهید علی صیاد شیرازی و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که به بالاترین مرتبه درجات نظامی کشور و مرتبه اعلای کمال بشری رسیدند، قهرمانان حقیقی و الگو‌های بی مثالی برای نسل جوان هستند که تداوم راه آنان می‌تواند آینده انقلاب را بیمه کند.

وی افزود: به‌همین‌دلیل همزمان با سالروز شهادت شهیدان قرنی و صیاد شیرازی و در زمانی‌که هنوز از داغ شهادت شهید سلیمانی چندماه بیشتر نگذشته، مسابقه کتابخوانی «سپهبد‌های اخلاص» با محوریت زندگی این شهدای والامقام توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود.

مدیر امور کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در این‌مسابقه می‌توانند طبق فراخوان، فایل متن کتاب و سوالات را دانلود و در یک یا هر سه بخش مسابقه شرکت کنند و باید تا سوم خرداد پاسخ‌های خود را به‌صورت تشریح شده در متن پاسخنامه به شماره ۲۰۰۰۰۱۸۳۷۴۵ پیامک کنند. به برگزیدگان این مسابقه جوایزی به رسم یادبود اهدا می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار