موسس و دبیر کانون فرهنگی رسانهای پادا گفت: کانون پادا حدود دو سال است که در حال فعالیت بوده و در ایام تعطیلات کرونایی طرح سهشنبههای مهدوی مجازی را به اجرا درآورده است.
فاطمه کریمی دردشتی، موسس و دبیر کانون فرهنگی رسانهای پادا و مسئول فضای مجازی و روابط عمومی سازمان بسیج مهندسین استان قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص موسسه پادا گفت: کلمه پادا که مخففی از اصطلاح پاتوق دانشجویی است، در ۱۵ خرداد ماه سال ۹۶ شکل گرفت.
کریمی افزود: کانون پادا، پاتوقی برای دورهمیهای دانشجویی و همافزایی فعالان رسانهای است که علاوه بر تولیدات رسانهای و برگزاری مراسم و مسابقات، برای توسعه مهارتها و پرورش استعدادها نیز دورههای مهارتی برگزار میشود. لازم به ذکر است که در این دورهها برای فعالین پادا امتیازاتی قائل هستیم.
مسئول سازمان سراج خواهران استان قم خاطرنشان کرد: دانشجویان از استانهای مختلف با مهارتهای مرتبط با بخشهای متنوع پادا، در تولیدات رسانهای و فعالیتهای فرهنگی با ما همکاری کرده و آثارشان ضمن حفظ اسم صاحب اثر در پادا منتشر میشود.
وی درباره ساختار این کانون دانشجویی گفت: بخشهای پادا شامل: رادیو پادا، عیدانه پادا، قرعه کشی ویدیویی به سبک پادا، موشن گرافیک، طنز دانشجویی، موج مثبت، کافه اجتماعی، کافه هنر، کافه مهارت، کافه کسب و کار، کافه معما، کافه گفتگو، کافه فرهنگ، سه شنبههای مهدوی به مدت ۴۵ هفته، چالش (عکاسی)، مسابقه (روز مهندس-کتابخوانی- مقاله نویسی و...) وغرفه آسیب شناسی فضای مجازی است.
کریمی تاکید کرد: در ایام تعطیلات کرونایی، سه شنبههای مهدوی مجازی به سبک پادا را در قالب مسابقه بزرگ انتظار منجی با جوائز ارزنده برگزار کردیم. همچنین، سومین سال عیدانه پادا به صورت "تعطیلات کرونایی خود را چگونه گذراندید" در نظر گرفته شد و مهلت ارسال آثار آن تا ۱۵ فروردین ماه ۹۹ در نظر گرفته شده است.