در حالی که تعداد فوتیهای ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در ایالت نیویورک به بیش از ۳۵۰۰ نفر رسیده است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از پایین آمدن منحنی مرگ و میر در نیورک سخن گفت و آن را شاخصی مثبت ارزیابی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری الجزیره قطر، دونالد ترامپ رئیس جمهو آمریکا گفت بازگشت شاخص منحنی مرگومیر در نیویورک بر اثر ویروس کرونا شاخصی مثبت محسوب میشود.
نیویورک اصلیترین مرکز شیوع ویروس کرونا شده است. آندریو کومو فرماندار نیویورک اذعان کرد که تعداد فوتیهای ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این ایالت به بیش از ۳۵۰۰ نفر رسیده است. تنها در روز گذشته بیش از ۶۳۰ نفر در این ایالت جان خود را از دست دادهاند. بیش از ۱۰۸۴۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا نیز از روز جمعه تاکنون ثبت شده است. در مجموع بیش از ۱۱۳۷۰۴ نفر تاکنون در نیویورک به این ویروس مبتلا شدهاند.
ترامپ در عین حال نسبت به ثبات در منحنی مبتلایان به ویروس کرونا در مناطق کانون اصلی این ویروس ابراز امیدواری کرد.
بر اساس گزارش دانشگاه جان هاپکینز، شمار قربانیان آمریکا بر اثر ابتلا به ویروس کرونا به ۹۱۷۱ نفر رسیده است و ۳۲۳۵۱۶ نفر نیز در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
ترامپ گفت که بخش مدیریت حالت فوق العاده فدرال اقدام به انتقال کمکهای حیاتی و تجهیزات حمایتی از سراسر جهان به آمریکا کرده است.
وی همچنین از استقرار بیش از ۳۰۰۰ پرسنل متخصص نظامی در بخش بهداشت عمومی به ایالتهای نیویورک، نیوجرسی و ایالت کونیتیک آمریکا خبر داد و گفت از سه شنبه بیش از ۳۰۰۰ نفر از پرسنل نظامی در این سه ایالت مستقر خواهند کرد.
در حالی که گسترش ویروس کرونا به نگرانی بزرگی در بین مردم آمریکا تبدیل شده است و کمبود تجهیزات پزشکی و درمانی و حفاظتی چالش بزرگی برای سیستم بهداشت و سلامت ایالات متحده به شمار میرود، ترامپ همچنین اعلام کرد که از فردا کار توزیع میلیونها عدد از ماسک در چندین ایالت آمریکا را شروع خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تبلیغ داروی که هنوز برای درمان کرونا به تایید نرسیده، پراخت و از نشانههای خوب و نوید بخش برای استفاده از داروی ضد مالاریای «هیدروکسی کلروکوئین» در مبارزه با ویروس کرونا سخن گفت و تاکید کرد که در این زمینه مقادیر زیادی از این دارو خریداری شده است.
ترامپ همچنین اعلام کرد که این کشور در صدد ایجاد ایستگاه و مرکز پزشکی فدرال در واشنگتن است.
رئیس جمهور آمریکا همچنین در سخنان خود گذری به باز نفت هم زد و گفت: اگر قیمت نفت در همین سطح باشد تعرفههایی را بر واردات اعمال خواهم کرد و این آشکارا به این معناست که ما به نفت خارجی نیازی نداریم.