کیخا گفت: هم اکنون در فصل کوچ به سر میبریم که اگر این جابهجاییها با حمایت دولت و طبق برنامهریزی نباشد، به گسترش بیماری کرونا کمک کرده و تولیدات عشایر را نیز دچار دردسر میکند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمدعلی کیخا رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سهشنبه) پارلمان در جریان ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در مقابله با کرونا، اظهار داشت: در حال حاضر مدیریت بخش کشاورزی و ناپایداری آن چالشبرانگیز است که باید دولت و مجلس فردا برای تعیین تکلیف مدیریت این وزارتخانه حضور قوی داشته باشند تا تبعات منفی بخش کشاورزی به حداقل برسد.
وی افزود: همه آحاد ملت باید تابع مدیریت فنی مقابله با شیوع ویروس کرونا از سوی کادر پزشکی کشور باشیم تا بر بحران غلبه کنیم.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نقش کشاورزی و مشکلات این حوزه در زمان شیوع ویروس عنوان کرد: ثابت شد پایدارترین بخش اقتصادی کشور، بخش کشاورزی است که تأمین کننده غذا و ضروریات مردم است که سالها نسبت به آن غفلت شده است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در ادامه یکی از تبعات شیوع ویروس کرونا را کاهش صادرات به دلیل ممنوعیت آن عنوان کرد و افزود: ممنوعیت صادرات محصولات بخش کشاورزی بر روی تولید این بخش تأثیر گذاشته و آثار منفی آن چند ماه آینده مشخص شده و کشور را دچار چالش میکند.
کیخا در ادامه با اشاره به قیمت جوجه یک روزه که به ۳۰۰ تومان رسیده است، عنوان کرد: به دلیل کاهش تقاضای گوشت مرغ، در روزهای اخیر با کاهش قیمت آن روبهرو بودهایم که اگر دولت به این موضوع توجه نکند در ایام ماه مبارک رمضان با مشکل تأمین مرغ روبهرو میشویم.
وی بیان کرد: هم اکنون در فصل کوچ به سر میبریم که اگر این جابهجاییها با حمایت دولت و طبق برنامهریزی نباشد، به گسترش بیماری کرونا کمک کرده و تولیدات عشایر را نیز دچار دردسر میکند.