آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۹۸۱۳
رئیس دانشگاه گیلان خبر داد

تولید ۵۰۰۰ فایل درسی الکترونیکی از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان

رئیس دانشگاه گیلان از تولید ۵۰۰۰ فایل درسی الکترونیکی توسط اعضای هیأت علمی در گروه‌های آموزشی برای جبران کلاس‌های تشکیل نشده در اسفند ماه ۱۳۹۸ خبر داد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد رضی، رئیس دانشگاه گیلان از تولید پنج هزار فایل درسی الکترونیکی توسط اعضای هیأت علمی در گروه‌های آموزشی برای جبران کلاس‌های تشکیل نشده در اسفند ماه ۱۳۹۸ خبر داد.

رضی با بیان اینکه دانشگاه گیلان یک دهه تجربه آموزش مجازی دارد گفت: با توجه به اهمیتی که آموزش الکترونیکی در دانشگاه‌های دنیا دارند و در بسیاری از موارد به عنوان مکمل آموزش حضوری مورد استفاده قرار می‌گیرند دانشگاه گیلان از سه سال پیش تصمیم گرفت که از آموزش الکترونیکی در کنار آموزش حضوری بهره ببرد و ۱۰ درصد از آموزش رسمی را به آموزش الکترونیکی اختصاص دهد که بنا به دلایلی علیرغم تلاش‌های به عمل آمده به نتیجه مطلوب نرسید.اما درپی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اجباری دانشگاه گروهی از استادان با برگزاری کلاس‌ها به صورت آنلاین و گروهی نیز با تشکیل تالار گفتگو در شبکه‌های اجتماعی ارتباط خود را با دانشجویان حفظ کردند و نگذاشتند آموزش تعطیل شود.

رئیس دانشگاه گیلان در ادامه خاطر نشان کرد: از آنجایی که پیش‌بینی می‌شد تعطیلی دانشگاه‌ها ادامه داشته باشد دانشگاه با لحاظ کردن شرایط همه دانشجویان تصمیم گرفت که سامانه‌ای ایجاد کند و محتوای درسی را در آن بارگذاری کند، به‌طوری که برای همه دانشجویان در طول ترم قابل دسترسی باشد. به همین منظور ۶ کارگاه آموزشی برای اعضای محترم هیأت علمی در زمینه تولید محتوا تشکیل شد و از همکاران خواسته شد تا برای جبران کلاس‌های تشکیل نشده دروس نظری در اسفند سه جلسه محتوا تولید کنند.

وی گفت: اعضای هیئت علمی دانشگاه در ایام تعطیلات عید تا تاریخ ۱۹ فروردین پنج هزار فایل تولید و در سامانه تبادل محتوا بارگذاری کردند که جا دارد صمیمانه از تلاش‌های آنان تشکر کنم. همچنین قرار شد از ۱۶ فروردین به‌ازای هر هفته که ستاد ملی کرونا دانشگاه‌ها را تعطیل کند یک فایل جدید درسی در سامانه بارگذاری شود. بنابراین کلاس‌هایی که آنلاین نیز برگزار می‌شوند ضبط و در این سامانه در دسترس خواهند بود. این شیوه باعث می‌شود تا دانشجویان از مباحث آموزشی فاصله نگیرند و با وجود تعطیلات، ترم خود را به پایان ببرند و دچار مشکلات ناشی از ناتمام ماندن درس‌ها نشوند، به‌خصوص دانشجویانی که در آستانه فارغ‌التحصیلی هستند و یا می‌خواهند در آزمون‌های کارشناسی ارشد یا دکتری شرکت کنند.
 
رضی تصریح کرد: این برنامه‌ها همچنین برای دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه که به کشورشان برگشتند نیز قابل دسترسی است و ارتباط آنان را با دانشگاه حفظ می‌کند.

رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه این سامانه از تاریخ ۲۳ فروردین در دسترس دانشجویان عزیز قرار می‌گیرد به استادان یادآوری کرد: که محتوای تولید شده را به هر طریقی که ممکن است در اختیار دانشجویان قرار دهند و به دانشجویان نیز توصیه کرد با تشکیل گروه در شبکه‌های اجتماعی برای هر درس، فایل‌ها را برای سایر همکلاسی‌های خود به اشتراک بگذارند تا بارسامانه دانشگاه سبک‌تر شود.

رضی تاکید کرد: هرچند دانشگاه نسبت به تقویت زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی اقدام کرده است، اما پیش‌بینی می‌شود دانلود دست‌جمعی دانشجویان به صورت همزمان در روز‌های اول باعث کندی ذخیره فایل‌ها شود. از آنجایی که این فایل تا پایان ترم در سامانه موجود خواهد بود توصیه می‌شود دانشجویان عزیز در مراجعه به سامانه عجله نفرمایید و یا یک نفر از هر کلاس آن را دانلود کند و در گروه همکلاسی‌هایش به اشتراک بگذارد.

رئیس دانشگاه گیلان در ادامه ضمن تشکر از صبوری و همراهی دانشجویان گرامی از آنان خواست که مشکلات اجرای این طرح را منتقل کنند تا کم کم رفع شود. وی اذعان داشت که دانشگاه نیز تلاش می‌کند مشکلات گروه‌های مختلف دانشجویی را در تصمیم‌گیری‌ها مد نظر قرار دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار