آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۱۸۹

آذری جهرمی: برای آموزش کودکان در فضای مجازی، یک زیست بوم مناسب نداریم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که شیوع کرونا در آشکارسازی خلأ‌ها و چالش‌های فضای مجازی کشور مؤثر بوده است گفت: با وجود دستورالعمل، قانون و سند بالا دستی، برای آموزش کودکان در فضای مجازی، یک زیست بوم مناسب وجود ندارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به شبکه‌های اجتماعی و خطرات آن اشاره کرد و گفت: این فضا برخاسته از درون انسان هاست و به همین دلیل خطا و اشتباه نیز در آن ممکن است.

وی افزود: به نظر می‌رسد حضور کودکان باید در فضای مجازی، منحصر باشد و زیست بوم آن‌ها با بزرگسالان متفاوت باشد؛ این در حالی که با وجود دستورالعمل، قانون و سند بالا دستی، برای آموزش کودکان در فضای مجازی، یک زیست بوم مناسب وجود ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با یادآوری اهمیت تولید محتوا بر اساس سبک زندگی ایرانی – اسلامی، عنوان کرد: متأسفانه بخش زیادی از محتوایی که در دسترس کودکان قرار دارد با سبک زندگی غربی ساخته شده و با دوبله در اختیار کودکان ما قرار می‌گیرد. از این رو ما باید متناسب با فرهنگ کشور محتوا تولید کنیم و برای رسیدن به این هدف باید از تولیدکنندگان این حوزه حمایت کنیم.

وی شیوع کرونا را در آشکارسازی خلأ‌ها و چالش‌های فضای مجازی کشور مؤثر دانست و گفت: یکی از این مسائل که همواره از سوی اندیشمندان مورد تأکید بود و حتی ما را به دادگاه کشاند، موضوع تولید محتوا برای کودکان بود. گرچه ما مورد بازخواست قرار گرفتیم و از سوی برخی سنگ اندازی شد، اما مقاومت کردیم.

وی با ابراز تأسف از نگاه تهدید آمیز به توسعه ارتباطات رسانه‌ای در کشور، عنوان کرد: یک زاویه دید در این حوزه، ناظر به تحول قدرت ژئوپولتیک سایبری غرب بوده البته به لحاظ منطقی درست است. نبرد توسط کشور‌های چین، آمریکا و روسیه در جهت از بین بردن قدرت حاکمیت‌ها و ایجاد قدرت متمرکز در دنیا برنامه ریزی و سرمایه گذاری کرده است.

آذری جهرمی راهکار حوزه ارتباطات در رسانه را تشریح کرد و گفت: ترسیم و ندوین نقشه راه بهترین راه حل است. در همین راستا مقام معظم رهبری در دی ماه ۹۸ بیانیه‌ای صادر کردند و از وزارت ارتباطات خواستند نقشه جامع توسعه فضای مجازی و رسانه‌ای را بر بستر شبکه ملی اطلاعات تدوین کند، برنامه و طرح معماری مربوط در شورای عالی فضای مجازی تدوین شود و در فروردین عرضه شود که به دلیل شیوع بیماری ممکن نشد.

وی یکی از چالش‌های حوزه رسانه‌ای در مجازی در کشور را مدیران سنتی آن دانست و گفت: نگاه‌ها به این فضا باید تغییر کند و شبکه ملی اطلاعات با ویژگی‌های خود تحولی ایجاد خواد کرد؛ چرا که شرط اولیه حضور افراد در این فضا این است که درک و برداشت کلی از آن داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار