آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۵۹۱
بر اساس بررسی‌های دیوان محاسبات:

بعد از ۴ سال فقط ۴۱ درصد اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد

بر اساس بررسی‌های دیوان محاسبات و بعد از ۴ سال از تصویب قانون رفع موانع تولید، صرفا ۴۱ درصد از اموال مازاد بانک‌ها و ۳۷ درصد از سهام غیربانکی آن‌ها واگذار گردیده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش خلاصه تفریغ قانون بودجه سال ۱۳۹۷ که امروز توسط عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کل کشور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد، صرفا ۴۱ درصد از اموال مازاد بانک‌ها و ۳۷ درصد از سهام غیربانکی آن‌ها در ۴ سال اخیر واگذار شده اند.

در بخشی از این گزارش آمده است: وفق ماده (۱۶) قانون رفع موانع تولید، کلیه بانک‌ها و موسسات اعتباری مکلف بوده اند سالانه حداقل ۳۳ درصد از اموال منقول و غیرمنقول، سهام خود و شرکت‌های با فعالیت غیربانکی را واگذار نمایند. بررسی‌های نشان می‌دهد در پایان سال ۱۳۹۷ و پس از گذشت ۴ سال از تصویب قانون، مجموعا از پنجاه و هفت هزار و نهصد و شصت و هشت میلیارد (۵۷.۹۶۸.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تومان اموال مازاد شناسایی شده، مبلغ بیست و سه هزار و هشتصد و سیزده میلیارد (۲۳.۸۱۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تومان یعنی معادل ۴۱ درصد آن واگذار شده است.

همچنین از شصت و پنج هزار و نهصد و سی و هفت میلیارد (۶۵.۹۳۷.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تومان سهام غیربانکی شناسایی شده، مبلغ بیست و چهار هزار و ششصد و شصت و پنج میلیارد (۲۴.۶۶۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تومان یعنی معادل ۳۷ درصد واگذار گردیده است.

ضمنا بانک‌های دولتی مبلغ دو هزار و ششصد و پانزده میلیارد (۲.۶۱۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تومان از فروش اموال مازاد و سهام غیربانکی خود را برخلاف تبصره (۱) ماده (۱۶) قانون رفع موانع تولید به حساب خزانه داری کل کشور واریز نکرده اند و به تبع آن در افزایش سرمایه بانک‌ها نیز منظور نگردیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار