کد خبر:۸۴۱۶۳۰
رئیس کل بیمه مرکزی:

قانون‌گذار از صاحبان خودرو‌های ارزانتر حمایت یارانه‌ای می‌کند

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: نرخ حق بیمه خودرو‌های رایج نسبت به بقیه خودرو‌های چهار سیلندر ارزانتر است و به نوعی قانون‌گذار قصد دارد از صاحبان خودرو‌های ارزانتر حمایت یارانه‌ای کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی، غلامرضا سلیمانی اظهار داشت: بسیاری از کشور‌ها بدون در نظر گرفتن شرایط معیشتی جامعه و وضعیت اقتصادی اقشار مختلف برابر فرمول‌های از پیش تعیین شده نسبت به تعیین نرخ حق بیمه و شرایط اقدام می‌کنند.

وی افزود: خوشبختانه در کشور ما صنعت بیمه با لحاظ کردن ابزار‌های حمایتی و نگاه معیشتی، نقش انسانی ومسئولیت اجتماعی خود را به خوبی ایفا کرده است.

رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر طراحی سازوکار حق بیمه متناسب با معیشت دارندگان خودرو‌های چهار سیلندر، تصریح کرد: عواملی از قبیل کثرت استفاده از یک وسیله نقلیه خاص برای اقشار متوسط و ضعیف شامل موتورسیکلت و خودرو‌های سواری ارزان‌قیمت مثل پراید و پیکان در تعیین حق بیمه پایه موثر است و به همین دلیل نرخ حق بیمه خودرو‌های رایج نسبت به بقیه خودرو‌های چهار سیلندر ارزانتر است و به نوعی قانون گذار قصد دارد از صاحبان خودرو‌های ارزانتر حمایت یارانه‌ای کند.

رییس شورای عالی بیمه مقایسه حق بیمه خودرو‌های متخلف را بدون توجه به سال ساخت، سوابق عدم خسارت و حجم موتور و مسائل مرتبط دیگر را غیرمنطقی توصیف کرد و گفت: تدابیری و تمهیداتی که در قانون بیمه اندیشیده شده متناسب با مصالح روز کشور بوده و علاوه بر پایبندی به منطق بیمه‌ای به نفع اقشار کم درآمد جامعه است.

سلیمانی با تاکید بر ضرورت شفاف سازی و گسترش روند آگاهی بخشی در کشور تاکید کرد و خواستار آن شد تا با مطالعه دقیق قوانین و آیین نامه‌های بیمه‌ای نسبت به تشریح و ساده سازی آن برای تمامی آحاد جامعه اقدام کنند تا سوء تفاهم‌های احتمالی در این حوزه برطرف شود.

وی یادآور شد: صنعت بیمه یک صنعت وارداتی است و هر چند اصول و چارچوب‌های خودش را دارد، اما در هر کشوری با توجه به قوانین بالادستی و بین دستگاهی دستخوش تغییراتی می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار