آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۱۶۴۴

بیش از یک سوم فوت شدگان شدگان کرونایی مربوط به تهران است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: اعلام آمار مبتلایان به کرونا و فوت شدگان در تهران باعث بازدارندگی از رفت و آمدهای غیر ضروری در شهر تهران می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا صدر اعظم نوری عضو شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز در تذکری پیش از دستور در صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: دو نکته می‌گویم که اولی مربوط به کرونا و دیگری مربوط به پرونده‌های کمیسیون ماده هفت است.

وی افزود: به نظر می‌رسد بیش از یک سوم فوت شدگان و شاید نزدیک به نیمی از فوت شدگان کرونایی مربوط به شهر تهران است.

نوری گفت: البته وقتی جمعیت تهران نزدیک به ده میلیون نفر باشد طبیعی است که تعداد فوت شدگان ناشی از یک بیماری و حتی تعداد مبتلایان به آن هم بیشتر باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: تقاضا داریم وزارت بهداشت آمار مربوط به مبتلایان و فوت شدگان در شهر تهران را به صورت تفکیک شده ارائه کنند، زیرا تهران پایتخت کشور است.

وی ادامه داد: این گفته شدن آمار به صورت تفکیکی بازدارندگی لازم را برای جلوگیری از حضور مردم در سطح شهر دارد و باعث می‌شود مردمی که کار ضروری ندارند و از سر بی تدبیری وارد محیط‌های اجتماعی می‌شوند ترسیده و به خیابان نیایند.

صدراعظم نوری گفت: ما هم می‌دانیم که برخی از استان‌ها و شهر‌ها آمارشان سفید شده و شاید اعلام برخی آمار‌ها باعث رفت و آمد بی مورد به آن مناطق شود، اما شهر تهران که چنین وضعیتی ندارد می‌توان آمارش را به صورت تفکیکی اعلام کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: نکته دیگر این است که از هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران می‌خواهیم تا درباره پرونده‌های کمیسیون ماده هفت که تعدادش زیاد شده است و امروز حدود ۱۴۹ پرونده در این کمیسیون وجود دارد فکری کنند.

وی ادامه داد: باید این پرونده‌ها هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود و حدود ۶۷ مورد این‌ها در انتظار آمدن به صحن علنی هستند و نیازمند ایجاد یک ساز و کار مشخص در این حوزه هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار