کد خبر:۸۴۲۰۱۴
حضرتی در کنفرانس مجازی:

تعدیل نیروی پرستاران باید گزارش شود/ نیرو‌های بیکار پرستاری زیاد نیستند/۶۵ پرستاران در خدمت بیماران کرونایی هستند

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه ۶۵ درصد از نیرو‌های پرستاری در مراقبت از بیماران کرونایی انجام وظیفه کردند، گفت: پرستارانی که از اسفند ۹۸ تعدیل شده اند به سازمان نظام پرستاری یا معاونت پرستاری مراجعه کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،
مریم حضرتی، معاون پرستاری وزیر بهداشت در نشست خبری مجازی با خبرنگاران با تبریک هفته سلامت بر کادر درمانی و بهداشتی کشور، اظهار داشت: سال ۲۰۲۰ سال پرستار و مامام اعلام شد و هدف نشان دادن نقش این افراد بود.

وی ادامه داد: بیش از ۶۵ درصد از پرستاران در حوزه بیماران کرونا فعالیت داشته اند. ضمن اینکه ۱۴۲ هزار و ۹۰۵ بیمار مشکوک کرونایی در بیمارستان بستری بودند مشاوره و آموزش لازم را گرفته اند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه ۴۰۵ مرکز مشاوره مراقبت در منزل فعالیت می‌کنند، گفت: ۳۰۵۴ نفر داوطلب گروه پرستاری مشارکت داشتند؛ ضمن اینکه ۴۴۵۶ نفر نیز خارج از روال بروکراتیک جذب و مجوز استخدام ۳ هزار نیروی جدید گرفته شده که بخشی از آن مربوط به پرستاران است.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به تعدیل پرستاران در برخی بیمارستان‌های خصوصی، بیان داشت: ما به هیچ وجه موافق تعدیل نیستیم. پرستارانی که از اسفند ۹۸ تعدیل یا اخراج شده اند به سازمان نظام پرستاری و یا معاون پرستاری وزارتخانه مراجعه کنند.

حضرتی با اشاره به اینکه کمبود پرستار داریم، افزود: مشکل کمبود پرستار و در مقابل بیکار بودن برخی دیگر از پرستاران مختص ایران نیست و در همه کشور‌ها وجود دارد.


وی درباره تبدیل وضعیت نیرو‌های ماما قرار دادی، افزود: تقاضایی به معاونت توسعه وزارت خانه داده ایم که تبدیل وضعیت ماما‌هایی که به صورت مستقیم با بیماران کرونایی داشتند انجام شود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه ۹۹ درصد پرستاران ما بدون اینکه تهدید و مجبور شوند در مراکز درمانی مربوط به کرونا حاضر شده اندو اضافه کرد: موضوع پرداخت معوقات پرستاران مورد تأکید وزیر بهداشت قرار دارد و بخش زیادی از آن توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت شده است و در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است.

حضرتی درباره بررسی میزان شیوع افسردگی در پرستاران، افزود: بر اساس یک تحقیق توسط معاونت فرهنگی مهمترین دلیل افسردگی در پرستاران مربوط به این بوده آن‌ها اعلام کردند مربوط به مرگ بیمارانی بودند که جلوی چشم آن‌ها جان داد و آن‌ها نتوانستند به این بیماران بهتر کمک کنند.

وی با بیان اینکه مراکز مشاوره خدمات روان در بیمارستان‌ها برای ارائه خدمات به پرستاران ایجاد شده است، متذکر شد: دستورالعمل مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا در منزل به دانشگاه‌ها اعلام شده است. ضمن اینکه خانواده‌ها نیز می‌توانند از طریق سایت‌های مختلف آموزش مطالب را دریافت کنند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به پرداخت کارانه ویژه به پرستاران یادآور شد: چندین پیشنهاد داده شده است و ما به عنوان معوقه اضافه کاری و تشویق ارائه دادیم و منتظریم ستاد مملی کرونا آن را ابلاغ کند.

حضرتی با اشاره به مشوق‌های کاری برای پرستاران، افزود: اعطای پایه تشویقی، مرخصی تشویقی ارائه شده و امیدواریم در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب شود.

وی با بیان اینکه ابلاغ استاندارد‌های خدمت تعریف شده و امیدواریم تصویب شد، اضافه کرد:برای کارانه مجزا نیز مبلغی از سوی معاونت توسعه به بیمارستنا‌ها داده شده و هر بیمارستان به صلاحدید خود این مبالغ را پرداخت می‌کند.

وی با اشاره به نداشتن آماری از نیرو‌های تعدیلی پرستاری در بیمارستان‌های خصوصی، بیان داشت: برخی بیمارستان‌های خصوصی اعلام کردند که از این پرستاران حمایت می‌کنند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به اینکه هنوز آمار مشخصی از شهدای پرستاری نداریم، افزود:کمیته‌ای برای تعیین شاخص‌های مربوط به شدای خدمت تشکیل شده است.

حضرتی با اشاره یه اینکه پیشنهاد تبدیل وضعیت نیرو‌های قرار دادی پرستاری داده شده و در حال انجام است، تصریح کرد: امتیازات قانونی مربوط به شهدای خدمت نیز در حال انجام است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار