کد خبر:۸۴۱۷۸۲

کرونا در اروپا/ از تمدید قرنطینه در اسپانیا تا آشوب در اردوگاه پناهندگان یونان

جدیدترین اخبار کرونایی در اروپا از وقوع آشوب و ناآرامی در یک اردوگاه پناهندگان در جزایر یونان بعد از مرگ یک پناهنده مشکوک به کرونا و تصمیمات دولت اسپانیا برای تمدید محدودیت‌ها حکایت دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کرونا در اروپا همچنان تیتر اول بسیاری از رسانه‌ها بوده و گسترش آن عواقب اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بیشتری به بار می‌آورد.

توزیع ۲ میلیون ماسک مجانی در پاریس

جدیدترین اخبار کرونا از اروپا نشان می‌دهد که به منظور مقابله با شیوع گسترده کرونا پاریس می‌خواهد حدود ۲ میلیون ماسک مجانی را بین مردم توزیع کند. این خبر را شهردار شهر پاریس اعلام کرده است. به گفته وی تا اواسط ماه می‌باید همه ساکنان پایتخت فرانسه از یک ماسک شخصی برخوردار باشند.

اجباری شدن استفاده از ماسک برای نیرو‌های پلیس ایالت زاکسن آلمان

در ایالت زاکسن آلمان هم از روز دوشنبه استفاده از ماسک برای کارکنان پلیس اجباری می‌شود. ایالت زاکسن به عنوان اولین ایالت آلمان به تدریج محدودیت‌های ضد کرونایی را لغو می‌کند.

وزیر آموزش انگلیس هم اعلام کرده که هنوز تصمیمی برای باز شدن مدارس در این کشور گرفته نشده است. وزیر آموزش انگلیس اعلام کرده که مدارس زمانی باز می‌شود که دانشمندان در این باره تصمیم بگیرند.

لغو آموزش‌های پایه‌ای در ارتش آلمان

ارتش آلمان هم به دلیل شیوع ویروس کرونا آموزش‌های پایه‌ای و اساسی را به تعویق می‌اندازد. یکی از مسئولین پزشکی ارتش آلمان آموزش برای استدخدام در ارتش را در فضا‌های محدود با توجه به شیوع ویروس کرونا خطرناک ارزیابی کرده است.

اسپانیا محدودیت‌های ضد کرونایی را تمدید می‌کند

اسپانیا هم محدودیت‌های ضد کرونایی را به مدت ۱۵ روز دیگر و تا ۹ ماه می (۲۰ اردیبهشت) تمدید می‌کند. نخست وزیر اسپانیا در سخنانی گفته است که با این حال برخی محدودیت‌ها باید کاهش یابد.

وی گفته است: ما بدترین لحظه‌ها را پشت سر گذاشتیم، البته دستاورد‌هایی که تا به حال به دست آمده کافی نیست و بخصوص شکننده و متزلزل است. ما نمی‌توانیم با اقدامات عجولانه این دستاورد‌ها را در معرض خطر قرار دهیم.

درخواست آلمان برای حمایت‌های مالی اروپا از آفریقا و خاورمیانه

"گرت مولر"، وزیر توسعه آلمان هم از اتحادیه اروپا درخواست کرده که در بحران کرونا از کشور‌های آفریقا و خاورمیانه با یک برنامه کمکی به مبلغ ۵۰ میلیارد یورو حمایت کند. وی اعلام کرد که آلمان و اروپا باید همچنین از نظر بین المللی سهم تعیین کننده‌ای را برای کنترل این بیماری همه گیر بر عهده گیرند.

وزیر اقتصاد آلمان هم پیش بینی کرده که برای حمایت از همه شهروندان برای مقابله با کرونا این کشور سالانه تا ۱۲ میلیارد ماسک نیاز دارد. وی خواستار تولید این کالای ضروری در کشورش شده است.

پرتغال هم تصمیم دارد اقدامات برای مقابله با کرونا را در ماه می‌کاهش دهد. نخست وزیر این کشور اعلام کرد که قواعد جدید در این باره از در ۳۰ آوریل (۱۱ اردیبهشت) اعلام خواهد کرد.

تمدید محدودیت‌ها در کرواسی

کرواسی هم محدودیت‌های ضد کرونایی را تا ۴ ماه می (۱۵ اردیبهشت) تمدید می‌کند.

شورش و ناآرامی در اردوگاه در جزیره خیوس یونان

خبر‌ها حاکی از آن است که در یک اردوگاه پرازدحام پناهندگان در جزیره خیوس یونان بعد از مرگ یک زن مشکوک به بیماری کرونا شورش‌هایی برپا شد. پلیس برای مقابله با معترضان از گاز اشک آور استفاده کرده است. این اردوگاه به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در حالت قرنطینه قرار دارد.

وزیر دارایی آلمان هم در سخنانی اظهار داشته است که تا زمانی که هیچ واکسن و داروی علیه ویروس کرونا وجود ندارد ما باید زندگی اجتماعی و اقتصادی خود را تغییر دهیم. به گفته وی یک واکسن برای این بیماری احتمالا در سال ۲۰۲۱ ایجاد شود.

افزایش قربانیان و مبتلایان در کشور‌های مهم اروپایی

کرونا همچنان در اتحادیه اروپا جولان داده و قربانیان بیشتری می‌گیرد.

نتایج جدیدترین آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که در اسپانیا تا به حال ۱۹۵۹۴۴ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۰۶۳۹ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم تا به حال ۱۷۵۹۲۵ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۳۲۲۷ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

فرانسه هم به شدت تحت تاثیر این بیماری همه گیر قرار گرفته و تا به حال ۱۵۱۷۹۳ نفر به کرونا مبتلا شده و ۱۹۳۲۳ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

بر اساس آمار‌های منتشر شده در آلمان هم تا به حال ۱۴۳۷۲۴ نفر به کرونا مبتلا شده و ۴۵۳۸ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تا به حال ۱۱۴۲۱۷ نفر به این بیماری همه گیر مبتلا شده و ۱۵۴۶۴ نفر هم در اثر آن جان خود را از دست داده‌اند.

خبر‌ها حاکی از آن است که بعد از حدود هفت هفته قرنطینه کرونایی فشار‌ها بر دولت ایتالیا برای اجازه لغو قرنطینه برای بچه‌ها افزایش پیدا کرده است. والدین طومار‌ها و نامه‌های زیادی را منتشر کرده و خواستار بازگشایی مدارس در این کشور شده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار