رئیس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران از زمان و شرایط فعالیت اغذیه فروشان در ماه رمضان و تقارن با شیوع ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اسدالله احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران گفت: در سال گذشته اغذیه فروشان ملزم بودند که از زمان افطار تا سحر فعالیت کنند. فعالیت اغذیه فروشان در زمانی غیر از این ساعتها ممنوع بود.
او با بیان اینکه هر ساله دستورالعملی مبنی بر فعالیت اغذیه فروشان ابلاغ میشود، گفت: معمولا دستورالعملی از سوی اماکن برای فعالیت صنوف ابلاغ میشود که بر این اساس واحدهای صنفی مجوز میگیرند تا در ایام ماه مبارک رمضان بتوانند به صورت بیرون بر ساندویچهای سرد ارائه کنند. امسال با توجه به شیوع ویرس کرونا، هنوز ابلاغیهای مبنی بر فعالیت اغذیه فروشان غیر از ساعات افطار تا سحر، دریافت نکرده ایم.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران تشریح کرد: در سال گذشته اغذیه فروشان به صورت بیرون بر غیر از ساعات افطار تا سحر فعالیت داشتند که امسال هم همین رویه دارند، اما اینکه غذای گرم نیز داشته باشند، هنوز مشخص نیست.
احمدی شهریور با بیان اینکه هم اکنون حدود سه هزار واحد صنفی مجوزدار در صنف اغذیه فروشان تهران در حال فعالیت هستند، ادامه داد: افزایش قیمتی در خصوص مواد غذایی نداریم و قیمتها همانند گذشته است. خوشبختانه کمبودی در تهیه مواد غذایی وجود ندارد و میتوانیم این ماه را به خوبی پشت سر بگذاریم.
او بیان کرد: تمام اغذیه فروشان ملزم به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند در غیر اینصورت با آنها برخورد خواهیم کرد.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران گفت: کرونا تاثیرات منفی بسیار زیادی در اقتصاد کشور گذاشت و کاسبان به شدت ضرر کرده اند. از دولت درخواست داریم برای اغذیه فروشان معافیتهای مالیاتی و بیمه بیکاری در نظر بگیرند همچنین برخی در پرداخت تسهیلات بانکی دچار مشکلاتی هستند که باید در این روزهای سخت آنها را یاری کنیم.