به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، شرکت هواپیماسازی بوئینگ روز دوشنبه به سهامداران خود اعلام کرد که در طول شش ماه آینده نیاز به وام بیشتری از سوی دولت دارد و همچنین پیش بینی کرد که تا سالها توانایی پرداخت سود سهام خود را نخواهد داشت چراکه این شرکت درپی رکود اقتصادی ناشی از شیوع کرونا و زمین گیر شدن هواپیمای ۷۳۷ مکس خود به شدت آسیب دیده است.
دیو کالهون، مدیر اجرایی بوئینگ، روز دوشنبه در نشست عمومی سالانه این شرکت که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: ما میدانیم که باید در طی شش ماه آینده پول بیشتری قرض کنیم تا نقدینگی مناسب را برای زنجیره تأمین فراهم کنیم و بتوانیم این لحظات واقعاً دشوار را پشت سر بگذاریم.
وی افزود: اولویت اول ما بازپرداخت این وام است یعنی اصل پول و بهرهای که با آن وجود دارد.
کالهون در ادامه تأکید کرد که بوئینگ همچنان به تأمین کنندگان خود سفارش قطعات و خدمات را ادامه خواهد داد تا اطمینان حاصل شود که فعالیت این شرکتهای کوچکتر به اندازه کافی در جریان است تا بتوانند از رکود محفوظ بمانند.
وی گفت: ما باید این جریان پول را به سمت زنجیره تأمین نگه داریم تا آن شرکتها بتوانند در مورد نحوه عملکرد خود پیش بینی لازم را داشته باشند.
بر اساس این گزارش، بوئینگ در تلاش است تا هواپیمای ۷۳۷ مکس خود را بعد از دو سقوط مرگبار این هواپیما دوباره روانه بازار کند حتی در شرایطی که صنعت حمل و نقل هوایی به علت شیوع ویروس کرونا دچار رکود شده است و تقاضا برای سفر هوایی به شدت کاهش یافته است.
کالهون در ادامه گفت: بوئینگ پیش بینی میکند که دو یا سه سال طول بکشد تا سطح تعداد سفرهای هوایی به سطح سال ۲۰۱۹ بازگردد و به چند سال دیگر نیز برای بازگشت به روند روبه رشد این صنعت نیاز است.
کالهون به سهامداران هشدار داد که مطمئن نیست که شرکت بوئینگ توانایی ازسرگیری پرداخت سود سهام را در میان مدت داشته باشد.
وی همچنین افزود: این فرایند ممکن است سه یا چهار سال به طول بیانجامد.