آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۰۶۴
ایزدی در گفتگو با دانشجو:

برخی از نمایندگان مجلس از پاسخگویی عملکرد خود در بحران کرونا طفره می‌روند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی (ره) گفت: بسیج دانشجویی استان به نمایندگان مجلس برای پاسخگویی عملکرد خود در دوران کرونا نامه‌ای ارسال کردند؛ اما آنان حتی حاضر به پاسخگوی نامه نشدند.

امیرحسین ایزدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: مدتی است که دنیا در حالِ دست و پنجه نرم کردن با ویروس منحوس کروناست. اما در کشور بسیار ویژه‌ای حاکم است، از یک سو مردم و برخی مسئولین دست در دست هم مشغول مبارزه با این ویروس منحوس‌اند و از سویی دیگر در حالِ جنگ رسانه‌ای با دشمنان خارج‌نشین و خائنان داخلی هستیم.

ایزدی مطرح کرد: تمامی مردم پا به میدان مبارزه نهادند، یکی با در خانه ماندن و قطع کردن زنجیره انتقال، دیگری با خیاطی در کارگاه‌های جهادی تولید ماسک و ...، همگی درگیر شدیم، حتی بی‌ربط‌ترین سمن‌ها نیز در حال جهاد برای شکست دادن این ویروس هستند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تصریح کرد: در این میان برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خوابی عمیق به سر برده و قرنطینه خانگی را حتی به صورت مجازی نشکسته و با غیبتشان باعث عدم تشکیل جلسات مجلس شورای اسلامی در این برهه حساس که از جانب رهبری «جنگ احتمالی بیولوژیک» خوانده شده‌است، شده‌اند.

وی گفت: نمایندگان مجلس نباید فراموش کنند که خادم این ملت‌اند، و باید وعده‌های انتخاباتی خویش را به یاد آورند، چگونه است که فقط در ایام عادی احساس وظیفه کرده و چندین‌باره در انتخابات مجلس کاندید می‌شوند؟
 

ایزدی با اشاره به نمایندگان فعلی مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان فعلی مردم شریف استان قزوین در مجلس شورای اسلامی، درست است که در انتخابات دوره یازدهم دیگر جزء منتخبین مردم نیستید. اما هنوز هم نماینده این مردم غیور در مجلس هستید و باید به وظایف خود عمل کنند.

این فعال دانشجویی با اشاره به نامه دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان قزوین به نمایندگان دوره دهم مجلس شورای اسلامی اظهار: نمایندگانی که حتی حاضر به پاسخ به نامه‌ای که بسیج دانشجویی در مورد عملکردشان در این ایام تدوین‌کرد نیستند، چگونه میتوانند در چشم این مردم نگاه کنند؟

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: کسانی که جان مردم برایشان ذره‌ای اهمیت ندارد، بدانند که مردم ما این ایام را فراموش نخواهند کرد وآگاه باشند که باید در پیشگاه خداوند و این مردم پاسخگو اعمال و رفتارشان باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار