آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۶۰۷۰
جعفری در گفتگو با دانشجو:

دانشجویان دانشگاه شهید مدنی از روند آموزش مجازی ناراضی هستند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: با توجه به اینکه نزدیک به یک ماه از اعتراض دانشجویان دانشگاه نسبت به عدم کیفیت آموزشی می‌گذرد، متاسفانه اقدام شایانی انجام نگرفته است.

جعفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص عدم کیفیت آموزش مجازی دانشگاه گفت: با توجه به شیوع کرونا در کشور، عمده دانشگاه‌ها آموزش مجازی را در دستور کار خودشان قرار دادند. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز از این آموزش‌ها جدا نمی‌باشد، اما این آموزش در دانشگاه دارای مشکلات فراوانی است که با گذشت زمان هنوز هم عمده این مشکلات رفع نشده است.

جعفری در ادامه مطرح کرد: مسئولین دانشگاه با دادن وعده‌های فراوان جلو آمدند تا این مشکلات رفع شود، اما همچنان با گذشت زمان، ما مشاهده می‌کنیم که همچنان اکثر مشکلات بر سر جای خود باقی مانده اند و همت و کوشش مطلوبی جهت رفع این مشکلات انجام نمی‌پذیرد. مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تصریح کرد: دانشجویان حق دارند که از کمترین حقوق خود استفاده کنند و دانشگاه نیز موظف است در حد توان و با توجه به شرایط موجود حداقل‌ها و حتی فراتر از آن را جهت بهبود و کیفیت سایت‌های آموزشی دانشگاه به کار گیرد.

وی افزود: در حالی که نزدیک به یک ماه از اعتراض دانشجویان این دانشگاه نسبت به عدم کیفیت آموزش مجازی این دانشگاه میگذرد عملا شاهد هستیم که چندان اقدام در خور و مطلوبی در خصوص افزایش کیفیت آموزشی انجام نشده است و حتی با وجود دعوت بسیج دانشجویی از رئیس دانشگاه و معاونت آموزشی جهت گفتگوی زنده و شفاف، پاسخگویی به مشکلات و سوالات مطرح شده صورت نگرفت. متاسفانه مسئولین مربوطه این دعوت را نپذیرفتند و با دادن توجیهات بی ربط از پاسخگویی صریح و زنده فرار کردند. همچنین، چنین بر می‌آید که بر نحوه تدریس مجازی اساتید هم نظارت دقیقی وجود ندارد.

جعفری اظهار کرد: با گذشت زمان شاهد آن هستیم که نه تنها در سایت آموزش مجازی دانشگاه مشکل کیفیت آموزشی برقرار هست بلکه اخیرا در سایت نهاد رهبری نیز مشکلات فراوان مشاهده می‌شود و دانشجویان این دانشگاه عملا در سردرگمی فراوان به سر می‌برند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بیان کرد: وقتی شعار عدالت در جامعه‌ای سر داده می‌شود، این عدالت باید در تمامی عرصه‌ها چه در زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی و چه در عرصه‌های دیگر نمود داشته باشد.

وی گفت: یکی از این عرصه‌ها که از مهمترین نمود‌های عینی عدالت در جامعه، آموزش و مسائل مربوط به آن است؛ چرا که عدالت آموزشی باید در آن جامعه و در تمامی سطوح و رده‌ها رعایت شود و مسئولین و تصمیم سازان و تصمیم گیران مجموعه‌ای مثل بستر دانشگاه باید عدالت آموزشی را در دانشگاه مربوطه جاری سازند. یکی از شرایط عدالت آموزشی میزان کیفیت آموزش است.

جعفری تاکید کرد: دانشجو به عنوان موذن جامعه شناخته می‌شود و قشر فعال و مطالبه گر کشور است. دانشجویان این دانشگاه تا بهبود کیفیت آموزشی این دانشگاه همچنان فریاد خودشان را سر خواهند داد تا به نتیجه مطلوب خودشان برسند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار