آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۶۴۵۶

«کمیسیون ویژه گام دوم» در مجلس یازدهم تشکیل می‌شود

زنگنه منتخب مردم تربت‌حیدریه در مجلس یازدهم گفت: شاید در آینده بتوانیم مجلس را مجاب کنیم که کمیسیون ویژه تحت عنوان «کمیسیون ویژه گام دوم» به کمیسیون‌های مجلس اضافه شود.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ۳ اردیبهشت ماه سال جاری بود که خبر اعلام موجودیت فراکسیون گام دوم در مجلس یازدهم در خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفت. فراکسیونی که قرار است در راستای بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، قدم بردارد.

محسن زنگنه منتخب مردم تربت‌حیدریه در مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: شاید در آینده بتوانیم مجلس را مجاب کنیم که کمیسیون ویژه تحت عنوان کمیسیون ویژه گام دوم به کمیسیون‌های مجلس اضافه شود، اما قدم اول ایجاد فراکسیون شامل کسانی که نسبت به گام دوم حساسیت و اهتمام قابل توجهی دارند، است.

وی گفت: فراکسیون گام دوم انقلاب پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم به تأکید مکرر ایشان مبنی بر اینکه بیانیه باید از لحاظ گفتمانی و اجرایی توسط مسئولان سه قوه سر دست گرفته شود است.

منتخب مردم تربت‌حیدریه در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد:‌گام دوم انقلاب در حقیقت مانیفست و نقشه راه چله دوم انقلاب است و ما بر این اساس در مجلس یازدهم که اولین مجلس از گام دوم انقلاب است باید یک جایگاه ویژه برای پیگیری آن صورت دهیم.

وی در همین خصوص می‌گوید:، چون در بیانیه گام دوم انقلاب مخاطب اصلی رهبری جوانان هستند و رهبری تأکید دارند که اگر جوانان نباشند مسیر راه محقق نخواهد شد، به همین جهت جمعی از جوانان مجلس یازدهم که اکثر هم منتخبان اولی در مجلس هستند تصمیم گرفتند که پیش‌دستی کنند و تمهیدات راه‌اندازی فراکسیون را فراهم آورند و حدود ۲۱ نفر به عنوان هیأت مؤسس طی یک بیانیه موجودیت این فراکسیون را فراهم کردند.

لیست ۱۰۲ نفره‌ای امروز در خصوص اعضای اولیه فراکسیون گام دوم انقلاب منتشر شده اکثر اعضای تشکیل دهنده آن را جوانان و مجلس اولی‌ها تشکیل می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار