نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس دهم و منتخب این حوزه در مجلس یازدهم از اعلام موجودیت فراکسیون «محرومیت زدائی و جهادی» مجلس یازدهم خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید احسان قاضی زاده در خصوص تشکیل فراکسیون «محرومیت زدایی و جهادی» در مجلس یازدهم گفت: از سویی رفع فقر و محرومیت در جامعه و حمایت و کمک به طبقات مستضعف و محروم همواره به عنوان مهمترین وظیفه از سوی مقام معظم رهبری برای دستگاههای مختلف تاکید شده است و از سویی دیگر بر کسی پوشیده نیست که فعالیت جهادی در بزنگاههای حساس تاریخ انقلاب اسلامی ایران توانسته است گره گشای بسیاری از مشکلات لا ینحل باشد که تجربه عملی و موفق جمهوری اسلامی ایران در ایام دفاع مقدس در استفاده از ظرفیتهای جهادی گواهی بر تایید این موضوع است. یقینا امروز نیز این جنس فعالیتها میتواند در مسیر تحقق اصلیترین آرمان انقلاب اسلامی یعنی حمایت از محرومان و مستضعفان بسیار موثر باشد.
وی افزود: ایجاد تعاریف قانونی از فعالیت محرومیت زدایی و جهادی میتواند تاثیر بسزایی در رفع محرومیت و شکوفاتر شدن اقدامات جهادی داشته باشد. یکی از ابزارهای قانونی و نظارتی بر دولت و سایر نهادهای خدمت رسان در پیوند و انسجام خدمت رسانی با گروههای جهادی ابزارهای در دست مجلس شورای اسلامی است که میتواند با طراحی و قانون گذاری در تصویب بودجه و سایر اقدامات اثر گذاری مثبت و بسزایی داشته باشد.
منتخب مردم مردم فریمان، سرخس و بخشهای احمد آباد و رضویه مشهد در ادامه گفت: در جلسات مختلفی که با تعدادی از منتخبان مجلس یازدهم از سراسر کشور و نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی در خصوص لازمه فعالیت فراکسیون «محرومیت زدایی و جهادی» و حمایت قانون از این نوع فعالیت داشتیم به این جمع بندی رسیدیم که نیاز به تشکیل فراکسیونی با عنوان فراکسیون «محرومیت زدایی و جهادیی» داریم تا ضمن تاثیر، حمایت و نظارت قانونی بر روند اجرای قوانین بتوانیم در توسعه قوانین و حمایت از جهادگران و اقدامات گروههای جهادی همراه باشیم.
سید احسان قاضی زاده هاشمی با اشاره به اهداف بلند مدت فراکسیون «محرومیت زدایی و جهادی» گفت: احیا و ترویج فرهنگ و گفتمان مدیریت جهادی و تربیت مدیران جهادی در طراز انقلاب اسلامی مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی، بسترسازی قانونی در جهت خدمت رسانی به مستضعفین، ایجاد بسترهای قانونی برای نظارت و هماهنگی بین دستگاههای متولی محرومیت زدایی و جهادی، بازدید از مناطق محروم با هدف احصای مشکلات و انتقال مصائب آنها به مسئولین اجرایی و فعالین جهادی، تلاش در جهت تدوین و تصویب قوانین جدید در جهت تسهیل در انجام فعالیتهای محرومیت زدایی و جهادی و استفاده از ظرفیتهای جوانان خدمت رسان انقلابی بخشهایی از اهداف تعیین شده برای فراکسیون هستند.
این نماینده مجلس در پایان گفت: فراکسیون محرومیت زدایی و جهادی تاکنون مورد استقبال خوب بسیاری از منتخبان جوان مجلس یازدهم قرار گرفته است و ما تلاش میکنیم تا نمایندگانی از اقصی نقاط کشور به عضویت این فراکسیون در بیایند تا شاهد اجرای اهداف محرومیت زدایی و جهادی فراکسیون بصورت فراگیر در سراسر کشور باشیم.