کد خبر:۸۵۰۸۶۹
تقوایى نژاد در گفتگو با دانشجو:

محورهاى مواصلاتى توکهور و هشت بندی استان هرمزگان نیاز به بازسازى دارند / استفاده مردم از شن و ماسه برای ترمیم چاله‌ها!

مسئول بسیج دانشجویى دانشگاه فنى شهید کرانى بندرعباس گفت: یکی از مسیرهای خطرناک منطقه توکهور و هشت بندی، راه موصلاتی این منطقه به مرکز میناب است. گویا مسئولان عزمى براى اصلاح اين محور ندارند!

//محورهاى مواصلاتى منطقه توکهور و هشت بندی نیاز به بازسازى دارند/ بى اعتنایى مسئولان نسبت به مطالبات مردم منطقه!

محمد تقوایى نژاد، مسئول بسیج دانشجویى دانشگاه فنى شهید کرانى بندرعباس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، گفت: یکی از جاده‌های مواصلاتی بندرعباس که سال‌ها و دهه‌ها از احداث آن می‌گذرد، مسیر ارتباطی دهستان چراغ آباد منطقه توکهور و هشت بندی به شهرستان‌های منوجان استان کرمان و شهرستان رودان استان هرمزگان است که بواسطه حجم انبوه عبور و مرور شاهد آن هستیم که چاله‌ها و فرورفتگی‌های بسیاری در نقاطی از این جاده ایجاد شده است. جاده‌ای که هر روز خسارات زیادی به خودرو‌های مردم این منطقه وارد می‌کند.

مسئول بسیج دانشجویى دانشگاه فنى شهید کرانى بندرعباس افزود: عمر این جاده به اوایل انقلاب (که حدود ۴۰ سال پیش است) بر می‌گردد و هر ساله هزاران کامیون و وسیله نقلیه سنگین برای ارسال محصولات کشاورزی خارج از فصل این منطقه از این مسیر عبور می‌کنند و همچنین مسیر ارتباطی بین دو استان هرمزگان و کرمان نیز است؛ با توجه به صادرات برخی محصولات کشاورزی به خارج از کشور به نوعی این جاده یک مسیر ترانزیتی نیز محسوب می‌شود.

تقوایى نژاد اظهار کرد: متاسفانه بر اثر بارندگی و ایجاد سیلاب، یکی از پل‌های غیر استاندارد این مسیر تخریب شده به گونه‌ای که حدود ۶ ماه است که مردم این منطقه به سختی از این مسیر عبور می‌کنند، اما با توجه به پیگیری‌های شورای دهستان چراغ آباد، اقدام قابل توجهی در این خصوص از سوى مسئولان مربوطه صورت نگرفته است.

وى ادامه داد: اعضای شورای اسلامی این دهستان، با نامه نگاری و حضور در ادارات مختلف، مطالبات خود را در این زمینه به گوش مسئولان رساندند، اما متاسفانه وعده‌های بدون عمل برخی مسئولان باعث شده که این مسیر همچنان در این وضع اسف بار بماند.

این فعال دانشجویى خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مطالبه گرى مردم در این بخش بى نتیجه ماند، جمعی از جوانان این منطقه با امکانات موجود، همچون شن و سیمان شروع به پر کردن چاله‌های این جاده کردند. این اقدام خودجوش مردم، پیامی را می‌رساند که مسئولین مربوطه دیگر اهمیتی به خواسته دیرینه مردم این مناطق نمی‌دهند تا سیمان جای آسفالت را پر کند.
 
//محورهاى مواصلاتى منطقه توکهور و هشت بندی نیاز به بازسازى دارند/ بى اعتنایى مسئولان نسبت به مطالبات مردم منطقه!

وى اضافه کرد: همچنین یکی دیگر از مسیر‌های خطرناک و پر پیچ و خم در منطقه توکهور و هشت بندی راه موصلاتی این منطقه به مرکز شهرستان میناب است، مسیری که روزانه هزاران خودرو از آن عبور می‌کنند، اما متاسفانه با قول‌هایی که مسئولین مربوطه همه ساله به مردم می‌دهند هنوز مردم این منطقه برای انجام امورات کاری و اداری خود مجبورند با ترس و دلهره از این مسیر عبور کنند. وجود گردنه‌های خطرناک از مشکلات اساسی این مسیر است که تاکنون با وجود وعده‌های بسیار، حل نشده است.

تقوایى نژاد اذعان کرد: مردم منطقه پس از عدم تحقق مطالباتشان در سال ۹۷، مسیر منتهی به شهرستان را مسدود کردند که با قول فرماندار و اداره راهداری شهرستان میناب مبنی بر اینکه تا پایان سال ۹۸ این مسیر بهسازی مى شود مسیر را بازگشایی کردند، اما هنوز هم مردم از وجود این گردنه‌های پر پیج و خم نگرانند و خواستار حل این مشکل از سوی مسئولان استانی و کشوری هستند.

وى ابراز کرد: تقاضای مردم منطقه از استاندار هرمزگان، سفر روزانه به هشت بندی است. در دی ۹۷ با سفر استاندار هرمزگان به منطقه توکهور و هشت بندی، مردم منطقه شاهد حضور ده‌ها ماشین آلات راهداری در این مسیر بودند، اما این امیدواری مردم با اتمام سفر یک روزه استاندار به ناامیدی تمام شد به طوری که تمامی ماشین آلات به همراه استاندار، مردم منطقه را با مسیری مرگبار تنها گذاشتند.

مسئول بسیج دانشجویى دانشگاه فنى شهید کرانى بندرعباس با تاکید بر اینکه بسیج دانشجویی مطالبات مردم این منطقه را تا حصول نتیجه دنبال می‌کند، گفت: با توجه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، مبنی بر بلند کردن پرچم مطالبه گری و آرمان خواهی، بسیج دانشجویی این مطالبه به حق مردم این منطقه را تا حصول نتیجه از مسئولین زی ربط پیگیری و حل خواهد کرد.

وى اظهار کرد: منطقه توکهور و هشت بندی در ۶۰ کیلومتری شهرستان میناب استان هرمزگان قرار دارد که قطب کشاورزی خارج از فصل کشور است و دارای ۳۵ هزار جمعیت که هر ساله چندین هزار مهاجر از شهرستان‌های همجوار به این منطقه برای کشاورزی مهاجرت می‌کنند، با توجه به اینکه شغل اغلب مردم این منطقه نیز کشاورزی است، راه‌های ارتباطی این منطقه به شهرستان‌های همجوار از اهمیت بسزایی برخوردار است که اصلاح و بهسازی آن از مطالبات مهم مردم توکهور و هشت بندی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار