آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۱۱۴۵

اعزام سه فروند بالگرد ارتش مجهز به سیستم پاشش آب برای اطفاء حریق جنگل‌های گچساران

امیر سرتیپ دوم قربانی گفت: درپی تشدید حریق بخش‌های مختلف جنگل‌های گچساران، سه فروند بالگرد هوانیروز مسجد سلیمان برای مهار آتش سوزی عصر امروز به مناطق جنگلی این شهرستان اعزام شدند.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش گفت: در پی تشدید آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع شهرستان گچساران و به درخواست مسئولین شهری عصر امروز سه فروند بالگرد هوانیروز مجهز به سیستم پاشش آب به مناطق درگیر آتش سوزی اعزام شدند.

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به تعداد ده سورتی پرواز بالگرد‌ها برای مهار آتش در عصر امروز اظهار داشت: از ظهر امروز به محض در خواست بالگرد برای خاموش کردن و مهار آتش سوزی، برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی بالگرد‌های آماده هوانیروز مسجد سلیمان با تعداد ده سورتی به مناطق آتش سوزی به پرواز درآمدند و شدت آتش سوزی را کنترل کردند.

وی گفت: روند مهار آتش سوزی تا فردا هم ادامه خواهد داشت اگر نیاز به بالگرد‌های بیشتری باشد حتما هوانیروز ارتش تعداد بالگرد‌ها را افزایش خواهد داد.

امیر سرتیپ دوم قربانی افزود: تا پایان مهار آتش سوزی در کنار ستاد بحران خواهیم بود و ان شاالله که این آتش سوزی با کمک همه ارگان‌ها مهار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار