کد خبر:۸۵۲۴۰۱
گزارش ویدئویی |

آیا کمربند جنوبی باوجود اطلاع از خسارات آن بر محیط زیست، باید ادامه پیدا کند؟ + ویدئو

برنامه چوب خط از شبکه افق به صورت مشروح به پرونده کمربند جنوبی مشهد پرداخته و در آن با دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی و یک مستندساز مشهدی گفتگو کرده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برنامه چوب خط دوشنبه شب به پرونده ارتفاعات جنوبی مشهد پرداخت. در این برنامه گفتگویی بین محمدحسین درودی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی و علی سلمانی، مستندساز و فعال اجتماعی مشهد شکل گرفت.

درودی در این گفتگوی زنده تلفنی به توضیح وضعیت این پرونده پرداخت و اظهار کرد: آغاز به کار این پرونده از ۲۰ سال قبل بوده و در سال ۹۳ از سوی شورای حقوق بیت المال، ادامه کار شهرداری را متوقف کرد.

به اعتقاد درودی هزینه زیادی از بیت المال در این پروژه صرف شده و بخش زیادی از آن انجام شده است. به همین دلیل برای وضعیت آن باید تصمیمی گرفته می‌شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی با تأکید بر اینکه ارتفاعات جنوبی مشهد از لحاظ جغرافیایی و زیست محیطی برای مشهد اهیمت زیادی دارد، توضیح داد: تاکنون به همت شهرداری مشهد یک میلیون اصله درخت در این منطقه کاشته شده و اکنون این درخت‌ها تاحدودی نمای جنوبی مشهد را سرسبز کرده است.

به گفته وی بخش عمده‌ای از مسیر آسفالت شده و زیرسازی بخش‌های دیگر آن نیز انجام شده است و حالا شهرداری قصد دارد با احداث پارکینگ در این منطقه، زیرساختی برای استفاده مردم از فضای سبز ایجاد شده در ارتفاعات جنوبی مشهد، فراهم کند.

درودی همچنین بیان کرد که با توجه به هزینه‌های زیادی که در این پروژه تاکنون صورت گرفته، باید آن را تکمیل کرد.

با این حال اولین انتقاد به اظهارات درودی این است که پروژه نه در سال ۹۳، که در سال ۹۶ از سوی شورای حفظ حقوق بیت المال خراسان رضوی که ریاست وقت آن را، غلامعلی صادقی، دادستان آن زمان عمومی و انقلاب خراسان رضوی به عهده داشت، متوقف شده است.

این موضوع را سلمانی در ابتدای اظهارات خود تبیین کرد و گفت: این پروژه در سال ۹۱ آغاز به کار کرده و در سال ۹۶ با حکم صادقی، دادستان وقت استان، متوقف شد.

این مستندساز مشهدی توضیح داد: این پروژه در سه فاز طراحی شده که در فاز اول آن پیشرفت زیادی داشته است، اما اینکه بگوییم این پروژه از ابتدا پیوست محیط زیستی نداشته و حالا که هزینه برای آن صورت گرفته، باید آن را ادامه بدهیم، مساله‌ای جدی است.

وی به احداث سد گتوند روی رودخانه کارون و هشدار کارشناسان مبنی بر شور شدن آب این رودخانه اشاره کرد و گفت: در این پروژه نیز با وجود هشدارها، مسئولان گفتند که برای آن هزینه شده و باید ادامه پیدا کند و حالا آب این رودخانه شور شده و مشکلات زیادی برای مردم خوزستان و استان‌های اطراف ایجاد کرده است.

در ویدئوی زیر می‌توانید مشروح این گفتگو و گزارش شبکه افق از ارتفاعات جنوبی مشهد را مشاهده کنید.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار