آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۲۴۴۱

حضور ۱۲ تن از نمایندگان مجلس در «غیزانیه» خوزستان

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز در غیزانیه استان خوزستان حضور پیدا کردند تا به مشکلات مردم این منطقه بپردازند.

حضور ۱۳ تن از نمایندگان مجلس در «غیزانیه» خوزستان

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ۱۲نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، صبح امروز چهارشنبه (۱۴ خرداد ۹۹) در بخش غیزانیه استان خوزستان حضور پیدا کردند.

احمد نادری، سید نظام الدین موسوی، احسان قاضی زاده هاشمی، مجتبی توانگر، ابوالفضل عمویی، عباس گلرو، روح الله متفکرآزاد، مهدی شریفیان، علی خضریان، سید کریم حسینی دشتی، مالک شریعتی و مجتبی یوسفی با حضور در غیزانیه به مشکلات مردم این منطقه پرداختند.
حضور ۱۲ تن از نمایندگان مجلس در «غیزانیه» خوزستان
حضور نمایندگان مجلس در غیزانیه
 
گفتنی است این نمایندگان مجلس با دعوت مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در این استان حضور پیدا کرده اند.
حضور ۱۲ تن از نمایندگان مجلس در «غیزانیه» خوزستان
حضور ۱۲ تن از نمایندگان مجلس در «غیزانیه» خوزستانحضور نمایندگان مجلس در غیزانیه
 
به گزارش خبرگزاری دانشجو، زمستان سال ۹۵ استاندار خوزستان به منظور بررسی وضعیت شرب روستا‌های بخش غیزانیه از این منطقه بازدید کرد و در این بازدید طی دو مصوبه مقرر شد ظرف ۳ ماه مشکل آب این روستا‌ها حل شود.

ولی این اقدام در سایه بی مسئولیتی، مسئولان استان خوزستان تا خرداد ۹۹ اتفاق نیفتاد و کار تا جایی پیش رفت که مردم غیزانیه با برگزاری اعتراضات در این بخش قصد رساندن صدای خود به گوش مسئولین مربوطه بودند که متاسفانه در این اتفاقات پیش آمده دو نفر از تجمع کنندگان به صورت سطحی مجروح و بازداشت شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار