کد خبر:۸۵۳۱۹۲

رحمانی فضلی: تلاش‌ها برای افزایش جمعیت، متناسب با برنامه کشور نیست

وزیر کشور با اشاره به گزارش‌های ارائه شده مبنی بر اقدامات انجام گرفته برای افزایش جمعیت کشور، گفت: متأسفانه ارزیابی‌هایی که ارائه شد، نشان از تلاش و کوشش متناسب با برنامه جمعیت نبود.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد) در پایان جلسه شورای اجتماعی در جمع خبرنگاران بیان داشت: جلسه امروز مربوط به موضوع جمعیت بود، موضوعی که مقام معظم رهبری هم اخیراً برای چندمین بار نسبت به روند باروری جمعیت و روند سنی جمعیت اظهار نگرانی داشتند.

وی ادامه داد: این موضوع چند سال قبل هم بحث شده بود و دستگاه‌های متولی باید این مسئله را پیگیری کنند؛ مجمع تشخیص مصلحت نظام یک گزارش ارزیابی از دستگاه‌ها ارائه کرد. متاسفانه ارزیابی‌هایی که اینجا ارائه شد نشان از تلاش و کوشش متناسب با برنامه جمعیت نبود.

وزیر کشور اظهار داشت: ثبت احوال گزارشی از روند‌ها را ارائه کرد، شورای انقلاب فرهنگی اقدامات خوبی انجام داده است. وزارت بهداشت و وزارت ورزش هم کار‌هایی که انجام داده بودند و پیشنهاداتی مطرح کردند.

رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: مقرر شد که کار گروهی تشکیل شود و یک برنامه جامع تقسیم کار ملی نسبت به موضوع جمعیت با تعیین دستگاه متولی، همکاران و دستگاه‌های معین مشخص شود و همه این سیاست‌های ۱۴ گانه ابلاغیه مقام معظم رهبری و سیاست‌های تشویقی و اجرایی در آنجا مشخص شود و با زمانبندی کار بتوانیم آن را پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اولویت‌های مطرح شده در این جلسه تصریح کرد: بحث فرزندآوری، تشویق به فرزندآوری، ازدواج، جلوگیری از طلاق، بحث ناباروری و موضوع آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی این موضوع باید در بستر یک پذیرش عمومی شکل گیرد.

وزیر کشور در خاتمه تاکید کرد: همچنین یک بحثی در مورد سیاست‌های مورد استفاده در دنیا برای این موضوع مطرح شد. با پیگیری این موضوع و کار گروهی که تشکیل شد و ارائه گزارش‌های سه ماهه امیدواریم بتوانیم دغدغه رهبری در این زمینه را رفع کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار