کد خبر:۸۵۳۵۴۲

طلا جهانی ۱۰ دلار گران شد

افزایش تقاضا برای خرید به دنبال کاهش قیمت طلا در روز جمعه، سبب شد تا قیمت این فلز گران‌بها امروز ۹.۶۹ دلار گران شود.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل دانشجو به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات امروز افزایش یافت زیرا خریداران پس از اینکه قیمت این فلز گران بها به کمترین رقم یک ماه گذشته در پایان هفته پیش، کاهش یافت، از این کاهش قیمت استفاده کرده و شروع به خرید کردند.

با این حال، به علت کاهش نرخ بیکاری و امید به بهبود اقتصادی، تقاضا برای این فلز گران بها را پایین نگاه داشته است.

هر اونس طلا در بازارهای جهانی با 9.69 دلار افزایش 1694.75 دلار فروخته شد. طلا روز جمعه پس از انتشار گزارش فرصت‌های شغلی در بخش غیرکشاورزی که از افزایش 2.5 میلیون شغل در ماه گذشته میلادی خبر داده بود، 2.4 درصد از ارزش خود را از دست داده بود.

استفان اینس، تحلیلگر بازار گفت: «روایت پیرامون آمار بیکاری نشان می‌دهد، طلا را در خطر نشان می‌دهد و روند افزایشی طلا اندکی محدود شده است.»

«طلا دوباره برای رد کردن سطح 1700 دلار با چالش مواجه است.»

آمار فرصت‌های شغلی قوی، تقاضا برای دارایی‌های ریسک‌پذیر نظیر بازارهای بورس را تقویت کرده است.

اکنون بازیگران بازار در انتظار نتیجه نشست دو روزه فدرال رزرو در روز چهارشنبه هستند. هرچند که احتمال منفی شدن نرخ بهره بانکی این کشور پس از بهبود غافلگیرکننده اشتغال رنگ باخته است.

ذخایر طلای گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری طلا در جهان، در روز جمعه 0.4 درصد کاهش یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار