کد خبر:۸۵۴۱۹۸
طی نامه‌ای به وزیر بهداشت؛

زالی خواستار بازنگری و تجدیدنظر در نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد شد

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا استان تهران درخواست بازنگرى در امتحانات دانشجویى دانشگاه آزاد را به وزیر بهداشت تحویل داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی فرمانده ستاد مبارزه با کرونا استان تهران و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی نامه‌ای به سعید نمکی وزیر بهداشت خواستار بازنگری در امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه آزاد در ستاد کرونا شد.

در نامه زالی خطاب به وزیر بهداشت آمده است:
نظر به مراجعات مکرر و درخواست‌های مکرر دانشجویان و خانواده ایشان و ابراز نگرانی وافر نسبت به برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی و برخی واحد‌های علمی کاربردی به صورت حضوری که موجب افزایش تردد درون شهری، بین شهری، تمرکز و ازدحام جمعیت در محیط‌های مسقف، افزایش بار ترافیکی و در نهایت افزایش ریسک ابتلای دانشجویان، خانواده‌های عزیز و کارکنان تلاشگر این واحد‌های دانشگاهی می‌گردد، خواهشمند است دستور فرمایید ضمن طرح موضوع در ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، در خصوص نحوه برگزاری امتحانات این واحد‌های دانشگاهی بازنگری و تجدید نظر شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۲۷
سلام قرار بود در دانشگاه ازاد امتحانات به مدت ۴ هفته برگزار شود ولی تاریخ امتحان بنده تعییر نکرده بنده باید از ساعت ۸ صبح تا یک بعد از ظهر در دانشگاه جهت امتحان دادن ۲ درس پشت سرهم حضور داشته باشم و این امکان انتقال بیماری را افزایش می دهد من از دانشجویان ارشد دانشگاه ازاد تهران جنوب هستم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار