آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۴۲۹۷

تصویب کمک ۵میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به اوکراین

هیأت‌مدیره صندوق بین‌المللی پول درخواست وام ۵ میلیارد دلاری اوکراین برای کمک به اقتصاد این کشور را تصویب کرد. پاندمی کرونا اقتصاد این کشور اروپای شرقی را به رکود کشانده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، هیأت‌مدیره صندوق بین‌المللی پول درخواست وام ۵ میلیارد دلاری اوکراین برای کمک به اقتصاد این کشور را تصویب کرد. پاندمی کرونا اقتصاد این کشور اروپای شرقی را به رکود کشانده است.

آی‌ام‌اف در بیانیه خود گفت که اوکراین ۲.۱ میلیارد دلار از این وام ۱۸ ماهه را فوراً دریافت خواهد کرد.

رئیس‌جمهور اوکراین، ولادیمیر زلنسکی، در حساب توئیتر رسمی خود اعلام گفت: این میزان ۲۰۰ میلیون دلار از مقدار برنامه‌ریزی شده ابتدایی بیشتر است. این برنامه کمک مالی جدید به حل مشکلات به وجود آمده از بحران کووید ۱۹ کمک خواهد کرد.

زلنسکی گفت: آی‌ام‌اف در موقع نیاز دوست خود به عنوان شریکی قابل اعتماد ظاهر شد.

مدیرکل آی‌ام‌اف، کریستالینا جورجیه‌وا، گفت: باغی مبلغ این وام از طریق برنامه ۴ بازنگری اقتصادی توزیع خواهد شد.

جورجیه‌وا گفت: این وام‌ها بیشتر بر روی تثبیت اقتصاد تمرکز دارند تا اصلاحات ساختاری.

پیش‌بینی می‌شود اقتصاد اوکراین امسال ۵ درصد آب برود. تنها در سه ماهه دوم امسال اقتصاد اوکراین ۱۲ درصد نسبت به سال قبل افت کرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار