آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۴۵۹۱

حسینی: نمایندگان مجلس بر تأمین هزینه شبکه‌های برون مرزی نظارت کنند

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: باید از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان تازه نفسش کمک خواست که از اهرم نظارتی استفاده کنند تا هم اعتبارات لازم برای فعالیت و پخش برنامه‌های شبکه‌های برون مرزی درنظر گرفته شود و هم به موقع تخصیص یابد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد حسینی گفت: در شرایطی که اقبال فراوانی به مقوله مقاومت و نظام جمهوری اسلامی در میان افکار عمومی جهان وجود دارد، قطع شبکه الکوثر و کانال اردوی شبکه سحر از ماهواره‌های یوتل ست و پاک ست قطعا زیانبار است.

وی با اشاره به سرمایه گذاری دشمنان نظام در حوزه رسانه گفت: در حالی که دشمنان نظام سرمایه گذاری‌های کلان در حوزه رسانه کرده اند تا علیه نظام تبلیغات منفی داشته باشند و افکار عمومی منطقه و جهان را مهندسی کنند، وجود شبکه‌های برون مرزی جمهوری اسلامی راهی است برای خنثی کردن اثرات این سوء تبلیغات، بازگو کردن حقایق و ارائه تفاسیر اصولی و منصفانه از رخدادها.

حسینی تصریح کرد: در چنین شرایطی، بی توجهی به شبکه‌های برون مرزی صداوسیما واقعا تاسف برانگیز است و دولت باید در تامین اعتبارات ارزی این شبکه‌ها بکوشد تا پخش شان از ماهواره با اختلال روبرو نشود.

این فعال فرهنگی تاکید کرد: کوتاهی مسئولان در حفظ و تقویت شبکه‌های برون مرزی جمهوری اسلامی ایران در قبال سرمایه گذاری کلان دشمنان در ایجاد شبکه‌های متعدد، قابل بخشش نیست.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه اصولا شبکه‌های تلویزیونی هزینه بر هستند و اعتبارات لازم را نیاز دارند، توضیح داد: ارتباط با اندیشمندان و اساتید کشور‌های مختلف و ساخت برنامه‌های متنوع در یک شبکه تلویزیونی هزینه‌های خاص خود را دارد که باید تامین شود. نباید در این زمینه خساست به خرج داد و کوتاهی کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: خالی کردن میدان باعث می‌شود تا دشمنان نقاط قوت را ضعف جلوه دهند. بدهی ارزی شبکه‌های برون مرزی الکوثر و اردوی سحر باعث شده که پخش شان قطع شود. این اتفاق واقعا اشتباه است و نشان می‌دهد کسانی که باعثش شده اند درک درستی از نقش مبنایی و اصولی رسانه ندارند.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی انقلاب یادآور شد: باید از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان تازه نفسش کمک خواست که از اهرم نظارتی استفاده کنند تا هم اعتبارات لازم برای فعالیت و پخش برنامه‌های شبکه‌های برون مرزی درنظر گرفته شود و هم به موقع تخصیص یابد.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به این سوال که چه باید کرد تا شبکه‌های برون مرزی به عنوان پیشانی رسانه‌ای نظام در فضای بین الملل، قربانی سیاسی کاری‌ها و گروکشی‌های داخلی نشوند، بیان کرد: هر اختلاف نظری را که در داخل داریم نباید به مسائل خارج از کشور تعمیم بدهیم. نباید تنگ نظری‌ها را در مصالح کلی نظام وارد و دخیل کرد. حتما لازم است که در مسائل بین المللی انسجام و صدای واحدی در داخل وجود داشته باشد. باید در کنار هم باشیم و به شکل هماهنگ از منافع ملی و مصالح نظام دفاع کنیم.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار