آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۵۹۵۳
به کارگردانی سعید ابوطالب؛

تصویربرداری «اهداء عضو» به پایان رسید

در این مسابقه، بینندگان تلویزیونی روش و اقدام گروهی را که را در کمک به دیگران می‌پسندند را بعنوان گروه برتر انتخاب می‌کنند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مجموعه تلویزیونی «دستم را بگیر» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی سعید ابوطالب، یک مستند - مسابقه متفاوت است که هفت گروه داوطلب داستان‌های واقعی آن را به پیش می‌برند.

بخشی از داستان که دریافت قلب توسط دو کودک خردسال یعنی طا‌ها و النا را روایت می‌کند به پایان رسیده است و حال دو کودک خردسال این روز‌ها رو به بهبود است و به زندگی عادی خود ادامه می‌دهند.

هدف از مستند - مسابقۀ «دستم را بگیر» به تصویر کشیدن فعالیت افراد معمولی جامعه است که با انگیزه‌های شخصی سعی در شناخت موضوعاتی مثل بچه‌های کار، کولبران، بازماندگان از تحصیل در مناطق دور دست، بیماران خاص و دیگر نیازمندان و آسیب دیدگان اجتماعی دارند و قصد یاری رساندن به آن‌ها بدون کمک نهاد‌ها و امکانات دولتی را دارند.

تصویر برداری از رقابت ۷ گروه حاضر در این پروژه بزرگ همزمان در استان‌های مختلف و نقاط مرزی همچون کردستان، جنوب کرمان، جزیره میتو در خرمشهر، حاشیه‌های تهران و شهر مشهد و... انجام شده است و هم اکنون آخرین مراحل تدوین را پیش می‌برد.

در این مسابقه بینندگان تلویزیونی، گروهی که روش و اقدامش را در کمک به دیگران می‌پسندند را بعنوان گروه برتر انتخاب می‌کنند و به آن‌ها با توجه به روششان در کمک رسانی و ارتباطشان با موضوع و کمک به همنوعان رای می‌دهند.

شعار این مجموعه تلویزیونی «یک نفر را به زندگی برگردانیم» است.

عوامل اصلی این برنامه عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان: سعید ابوطالب، مدیر تولید: احمد مرادی، تدوینگران: رضا بهارانگیز و علیرضا رضایی، یاسر سنایی، محمدمهدی بهرامی نژاد، سیدمحمد حسینی پاریزی، حسین بیات، اعضای گروه طراحی: سیدمحسن حسینی، محمود کریمی، سهیل عظیمی، یاسر سنایی، مهدی طاهری موسی آبادی، سیدجعفر صابری، مجید رکنی و ابوالفضل حاجیان، روابط عمومی: سپیده حیدر آبادی.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار