وزیر خارجه آلمان، ایران را به خاطر مخالفت با رژیم نامشروع صهیونیستی، به گسترش یهودیستیزی متهم کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هایکو ماس سخنان فرمانده کل سپاه پاسداران در مورد «نابودی اسرائیل» را «یهودیستیزانه» خواند. ماس که به تلآویو سفر کرده این سخنان را «غیرقابل قبول» نامید و قویاً محکوم کرد.
به گزارش دویچه وله هایکو ماس که پیش از این موضع ایران در مورد «نابودی اسرائیل» را تنها «ضد اسرائیلی» نامیده بود این بار در گفتگو با روزنامه «جروزالم پست» چنین گفتاری را «یهودیستیزانه» خوانده است.
هایکو ماس گفت: «چنین اظهاراتی قطعاً غیرقابل قبول اند. ما قویاً خواست نابودی اسرائیل، مشروعیت بخشیدن به تروریسم و گسترش محتوای یهودیستیزانه را محکوم میکنیم.»
به گزارش دویچه وله حسین سلامی در سپتامبر سال ۲۰۱۹ نیز در مراسم افتتاحیه بیست و سومین مجمع فرماندهان و مسئولان سپاه در یک سخنرانی رژیم اسرائیل را «منحوس» نامید و گفت، در گام اول انقلاب اسلامی «ظرفیت انهدام» این رژیم فراهم شده و در گام دوم باید این رژیم «از جغرافیای عالم حذف شود.» او تأکید کرد که این هدف «آرمان و رؤیا» نیست و «دستیافتنی» است.
«جروزالم پست» مینویسد، در سال گذشته دیدگاه دولت آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان را در مورد این سخنان سلامی جویا شده و دولت آلمان این سخنان را مصداق «ضدیت با اسرائیل» دانسته نه مصداق «یهودیستیزی».
آلمان چندی پیش تحت فشار سفیر آمریکا در برلین، حزبالله لبنان را سازمانی «تروریستی» اعلام و فعالیت این گروه در خاک خود را ممنوع کرد.
مواضع اخیر مقامات آلمانی به وضوح ثابت میکند که ادعای قیمومت آمریکا و اسرائیل بر آلمان پس از جنگ جهانی دوم، ادعایی درست است.
یادآور میشود صهیونیستها با ادعای نسلکشی یهودیان توسط آلمان در جنگ جهانی دوم (هولوکاست)، اشغال سرزمین فلسطین و آواره کردن مردم این کشور را توجیه کردند؟! آلمان پس از شکست در جنگ جهانی دوم، تبدیل به دولتی درجه ۳ و توسری خور به لحاظ سیاسی شد به نحوی که آمریکاییها و صهیونیستها هر گاه اراده کردند؛ به تحقیر آلمان اقدام کرده و خواستههای خود را دیکته کردهاند.
با عرض معذرت باید بگویم بامتن جنابعالی کاملا مخالفم. آلمانیها شهروندانی دارند که یهودی هستند و تنشهایی که ایران با اسراییل دارد در داخل آلمان نیز طرفداران و مخالفانی دارد . ولی متاسفانه دیدگاه اکثرشهروندان آلمانی نسبت به اسراییل تعریفش با ایرانیها کاملا متفاوت هست . یعنی مردم ایران مشکلی با مذهب یهودیت یا قوم بنی اسراییل ندارند بلکه بابت حمله به خاک مقدس فلسطین و کشتار مردم هست وبا حکومت اسراییل که فلسطین را اشغال کرده. اما داخل آلمان هم به خاطر یهودی بودن شهروندان و هم به خاطر سیستم طرفداران نژاد پرستی و هم مخالفان نظام آپارتاید شهروندان یهودی مورد حمله قرار میگیرند که کنترل این موضوع برای نیروهای امنیتی هزینه بر می باشد به همین علت مسئولین آلمان سعی میکنند اوضاع داخل را با این گفتار یکی به نعل یکی به سندان کنترل کنند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.