آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۵۳۳۳
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه:

۷۰ درصد مردم از قوه قضائیه رضایت نسبی دارند

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: در یک نظرسنجی به‎صورت میانگین ۷۰ درصد مراجعین از عملکرد همکاران قضا رضایت نسبی داشتند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عیسی زارع‎پور رئیس مرکز آمار و فنّاوری اطلاعات قوه قضائیه از راه‎اندازی سامانه نظرسنجی از مراجعه‎کنندگان به محاکم قضائی خبر داد و افزود: در مدت کوتاه راه‎اندازی این سامانه، برای ۲۸۰ هزار نفر از مراجعه کنندگان به دستگاه قضائی پیامک نظرسنجی ارسال شده که از این تعداد ۱۲ هزار نفر در نظرسنجی شرکت کردند.

وی تصریح کرد: این نظرسنجی شامل ۶ سوال کلی بوده و بنا داریم تا در ۴ مرحله دادسرا، جلسه رسیدگی، صدور حکم و اجرای احکام از مراجعه‎کنندگان نسبت به میزان رضایت‎مندی آن‌ها نظرسنجی صورت پذیرد.

زارع‎پور گفت: در نظرسنجی اخیر به‎صورت میانگین ۷۰ درصد مراجعین از عملکرد همکاران قضا رضایت نسبی داشته که ۴۰ تا ۴۵ درصد آن‌ها رضایت‎مندی خود را زیاد و خیلی زیاد اعلام کردند.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار