به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، یکی از بدترین اتفاقاتی که برای هر فرد می تواند رخ بدهد، کرش کردن برنامه های ضروری حین کار با گوشی و یا به اصطلاح هنگ کردن موبایل است.
این مسئله می تواند در شرایط مختلف و به دلایل متفاوتی شکل بگیرد. نمی توان گفتن مشکل هنگ کردن گوشی های هوشمند تنها مربوط به یک برند خاص است. بلکه این مشکل برای اکثر گوشی ها پیش می آید. اما از آنجایی که برند سامسونگ، با ارائه انواع گوشی های میان رده و پایین رده با کیفیت، بیش از برندهای دیگر محبوبیت پیدا کرده، گزارش های حاکی از مشکلات گوشی های این برند زیاد است.
دلیل زیاد بودن این گزارشات، مشکلات منحصر به فرد برند سامسونگ نیست. بلکه تقاضا برای گوشی های این برند بالاست. در ادامه مقاله قصد داریم به 5 دلیل اصلی هنگ کردن گوشی های سامسونگ و نحوه حل این مشکل بپردازیم.
قطعا زمانی که حافظه داخلی گوشی از فایل های متفاوت پر می شود، گوشی شما سنگین خواهد شد و فضای لازم برای اجرای برنامه های سیستمی وجود نخواهد داشت. از این رو انجام دستورات سی پی یو گوشی، با تاخیر انجام می شود و به اصطلاح شاهد هنگ کردن گوشی هستیم.
برای رفع این مشکل پیشنهاد می شود تا جای امکان نیمی از فضای داخلی گوشی را خالی نگه دارید. همچنین می توانید از انواع کارت حافظه و مموری رم به عنوان حافظه جانبی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید با مراجعه به صفحه خرید کارت حافظه، از قیمت رم گوشی های متفاوت، اطلاع پیدا کنید.
یکی از مهم ترین مسائلی که در مشکل هنگ کردن گوشی پیش می آید، شناسایی مشکلات جدید گوشی موبایل است! زمانی که گوشی موبایل شما بعد از هنگ کردن خاموش می شود، این احتمال وجود دارد که باتری گوشی شما خراب شده باشد.
در صورتی که بدون هنگ کردن گوشی باز هم شاهد خاموش شدن های بی دلیل هستید، بهتر است با روش های متفاوت مانند روش تست سلامت باتری، مدت زمان تعویض باتری را تخمین بزنید. قیمت باتری گوشی های سامسونگ خیلی زیاد نیست.
به طور مثال قیمت باتری گوشی سامسونگ j7 که یکی از گوشی های میان رده سامسونگ است، آنقدری زیاد نیست که بگوییم قید گوشی را بزنید و یک گوشی جدید بخرید! با هزینه ای منطقی، می توانید باتری گوشی های سامسونگ را تعویض کرده و سلامتی را به آن ها بازگردانید.
ویروس ها و بد افزارها به شکل های مختلف وارد دستگاه هوشمند می شوند و با ایجاد تاخیر در عملکردهای گوشی شما را کلافه می کنند.
ویروس ها می توانند به واسطه مبدل یو اس بی، رم گوشی و به صورت کلی دانلود یا جابجایی انواع فایل ها وارد گوشی شوند و سپس تمام گوشی یا مموری کارت را آلوده کنند.
راه حل این مسئله، شناسایی و حذف انواع ویروس موجود در گوشی هوشمند (به واسطه برنامه های آنتی ویروس) است. درصورتی که مشکل ویروسی شدن گوشی موبایل با این روش حل نشد، می توانید گوشی هوشمندتان را به تنظیمات کارخانه بازگردانی کنید.
در این قسمت منظورمان از رم گوشی، مموری کارت نیست! همه ی گوشی های هوشمند یک حافظه رم (RAM) دارند که از آن برای اجرای دستورات و برنامه ها استفاده می کنند. رم گوشی های میان رده معمولا 3 یا 4 است.
به همین دلیل زمانی که برنامه های متعدد و سنگین همزمان باز شوند یا تعدادی از آن ها بدون بسته شدن در پس زمینه گوشی، باقی بمانند، رم گوشی را در اختیار خواهند گرفت. با اشغال کردن رم گوشی، سرعت اجرای برنامه ها به شدت کاهش می یابد و مشکل هنگ کردن گوشی شکل میگیرد.
برای جلوگیری از این اتفاق بهتر است با توجه به میزان رم گوشی، حواستان به برنامه های سنگینی که به صورت همزمان اجرا می کنید باشد.
وقتی این نکته را به کاربران می گوییم، آن ها فکر می کنند که تمامی برنامه های سنگین گوشی مانند انواع بازی ها باید پاک شوند!
هر چند که اجرای چندین برنامه سنگین هم کار صحیحی نیست و به شدت روی سرعت گوشی تاثیر دارد اما منظور ما این نیست. منظور از برنامه هایی که سرعت گوشی را کاهش می دهند، دقیقا همان برنامه هایی مخربی است که به شکل استاندارد، طراحی نشده اند.
بسیاری از برنامه ها به دلیل دارا بودن باگ های مختلف، قسمت های گوناگونی از گوشی موبایل را درگیر می کند و علاوه بر کاهش چشمگیر شارژ باتری، سرعت گوشی را نیز کاهش می دهند. پیشنهاد ما برای حل این مشکل، دانلود و استفاده از برنامه های سالم (از اپ استورهای معتبر) است.
آنچه در این مقاله به آن پرداختیم، بررسی 5 دلیل اصلی هنگ کردن گوشی های ساموسنگ بود. اما کم و بیش گزارش هایی به دستمان می رسد که موارد متفاوت دیگر مانند تعمیر گوشی، منجر به هنگ کردن بیش از حد خواهد شد. دقیقا همینطور است! این احتمال وجود دارد که دلایل بسیار دیگری باعث ایجاد این مشکل شود. با این حال از شما می خواهیم در صورتی که تجربه مشابه یا کاملا متفاوتی داشته اید، نظر خود را در قسمت "نظرات" با ما درمیان بگذارید.