یکی از فعالان دانشجویی و عدالتخواه کشور از تاسیس مدرسه مجازی برای دانش آموزان دبیرستانی بلوچ خبر داد و گفت: در این طرح ۱۳۰۰ دانشآموز را تحت پوشش خود قرار دادیم.
میثم نهنگی، از فعالین دانشجویی و عدالتخواه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از ایجاد یک مدرسه مجازی برای دانش آموزان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: بعد از سیلی که اواخر سال ۹۸ استان سیستان و بلوچستان را گرفت سیستم آموزشی بدتر از قبل شد و در کرونا اوج گرفت.
نهنگی افزود: حتی طرح به اصطلاح شاد نتوانست دوایی برای درد دانش آموزان سیستانی باشد بنابراین تصمیم گرفتیم با سرعت عمل یک مدرسه مجازی برای کودکان تاسیس کنیم و ۱۳۰۰ دانش آموز را پوشش دادیم.
این فعال دانشگاهی اضافه کرد: فیلم تدریس را برای دانش آموزان نهم، دهم و یازدهم رشتههای ریاضی، تجربی و انسانی از طریق واتساپ ارسال میکردیم. در نقاطی که سرعت اینترنت ضعیف بود جزوات را میفرستادیم و حتی در بعضی شهرها و روستاها که به هیچ عنوان راه دسترسی نداشت بعضی از دبیران کلاسهای درس را تشکیل دادند تا دانش آموزان عقب نمانند.
وی یادآور شد: فنوج، زاهدان و کنارک و ... را پوشش دادیم. گروه مشاورهای را رتبههای برتر دانشگاه تهران تشکیل و کنکوریها را آماده برای آزمون کردیم.
نهنگی گفت: برای ترم تابستانی به دنبال خیرین هستیم که بتوانیم آموزش را از سر بگیریم و در نظر داریم تا فضای کار را برای نوجوانان فراهم کنیم. تعداد زیادی از دانش آموزان با تلفن همراه والدین خود به مطالب دسترسی داشتند و عدهای آنتن در روز برای وصل شدن به کلاس نداشتند. برخی روزها به کار کردن مشغول بودند تا پول خرید بستههای اینترنتی را به دست بیاورند. امیدواریم بتوانیم بخشی از مشکلات کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان مرتفع کنیم.