مدیر امور بین الملل سازمان صداوسیما گفت: تم جدید جشنواره «ABU PRIZES ۲۰۲۰» امسال احترام و شناخت و پذیرفتن خود و دیگران است و امیدوارم حضور فعال، هوشمند و نتیجه محوری در جشنوارههای بین المللی داشته باشیم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست «تبیین رویکردهای جدید امور بین الملل سازمان برای حضور برنامه سازان شاخص در جشنواره «ABU PRIZES ۲۰۲۰» با حضور برخی مدیران سازمان صداوسیما برگزار شد.
بنا بر این گزارش، فهیم دانش در ابتدای این نشست طی سخنانی گفت: در رویکرد نوینی که در بخش بین الملل تلاش به انجام آن داریم حضور فعال هوشمند و نتیجه محور در جشنوارههای بین المللی است.
وی ادامه داد: اقداماتی که در چند سال اخیر رخ داده برنامه سازیهای مطلوب و حضور پررنگ رسانه ملی در عرصههای مختلف و تلاشهایی برای جذب مخاطب حداکثری در کشور، یکی از نمودهایش نیروهای حداکثری است که حسنش روی آنتن بودن برنامههای خارجی است و از این طریق آنها با فرهنگ و گفتمان کشور ما آشنا میشوند و این فرصتی بی بدیل است که کشور ما در خارج از مرزها شناخته شود.
دانش فهیم افزود: امسال دبیرخانهای در امور بین الملل صداوسیما ایجاد کردیم و تولیدات بین المللی توسط گروهی آشنا مورد بررسی قرار گرفتند و موارد رادیویی و تلویزیونی که قابلیت عرضه در بین الملل داشته را عرضه کردیم.
وی ادامه داد: در بحث رادیویی ما در این جشنوارهای که داریم abu سازمانی بین المللی است که بیشترین عضویت سازمان را در کل جهان دارد. آثار متعددی نزدیک به ۱۷ اثر را مورد بررسی قرار دادیم و ۹ اثر در رادیو و ۸ اثر در تلویزیون انتخاب کردیم.
مدیر امور بین الملل سازمان صداوسیما همچنین بیان داشت: تم جدید این جشنواره در امسال احترام و شناخت و پذیرفتن خود و دیگران است. آثاری که انتخاب شد چند وصف قابل توجه داشته است. در تلویزیونی آثار کودک سرگرمی و .. در رادیو جایزه بهترین محتوای دیجیتال، مستند نمایشی، و ... را داشتیم.
وی ادامه داد: حضور پررنگ برنامه سازها در استانها یکی از شاخصترین اثرهای این جشنواره است که بخش عمدهای از تولیدات تلویزیونی را شامل میشود.
دانش فهیم ادامه داد: برنامههایی برای سایر ادیان و همچنین موضع هایی، چون محیط زیست را نیز در این جشنواره داریم. وی افزود: همچنین از حضور برنامه سازهای خانم هم در این جشنواره بهره بردیم و ۵ نفر از ۱۷ نفر را خانمها تشکیل میدهند.
وی در ادامه نیز بیان داشت: یکی از برنامههایی که داریم تولید آثاری در جهت اهتمام برای حضور در عرصه بین المللی است و میخواهیم از این جشنوارههای بین المللی به عنوان فرصتی برای این موضوع استفاده کنیم.
دانش فهیم ادامه داد: آموزش فرهنگ تولید آثار داخلی به افراد و برگزاری دورههای تخصصی و انتقال تجربه در برنامه سازی و همچنین حضور و به کارگیری از برنامه سازان موفق یکی از اهداف ما است.
وی افزود: تلاش میکنیم تا در جشنوارههای بین المللی به سمت تجاری سازی برویم و حتی از تجربههای گذشته خود نیز استفاده و هم افزایی به دیگر نهادها داشتیم.
مدیر امور بین الملل سازمات صداوسیما گفت: فرصت بسیار مغتنمی است که سازمان صداوسیما در زمانی که گفتمان دنیا گفتمان مبتنی بر قدرت است را بتوانیم در قالب هنر بیشتر به دنیا بشناسانیم.
وی درباره انتخاب آثار برای این جشنواره نیز گفت: بسط نشاط یکی از وظیفههای سازمان است و اغلب کارهای سازمان به این سمت است و امید مردم را با آیندهای مطلوب پیوند میدهیم. کارهایی که در این جشنواره هستند نیز با این هدف بوده و تم جشنواره نیز احترام است.