معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صبح امروز با حضور در دانشگاه گیلان از ۴۰ محصول فناورانه منتخب بازدید و با مدیران شرکتهای تولیدی که در دانشگاه گیلان دفتر تحقیق و توسعه دایر کردهاند، دیدار کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صبح امروز با حضور در دانشگاه گیلان و ضمن گفتگو با فناوران دانشگاه از ۴۰ محصول فناورانه منتخب بازدید و با مدیران شرکتهای تولیدی که در دانشگاه گیلان دفتر تحقیق و توسعه دایر کرده اند دیدار کرد و در ادامه در جریان فعالیتهای دفاتر تحقیق و توسعه (R&D) شرکتهای تولیدی در این دانشگاه قرار گرفت.
ستاری ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه گیلان، پیشرفت قابل ملاحظه دانشگاه نسبت به بازدید انجام شده در سالهای گذشته را ستودنی دانست و گفت: پیش از انجام کارهای فناورانه نیاز به اصلاح فرهنگی در خودمان داریم. باید ببینیم برای چه درس میخوانیم و برای چه درس میدهیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهورهدف اصلی آموزش را حل مشکلات مردم و جامعه دانست و ابراز امیدواری کرد با راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه مکانی برای طرح ایدههای دانشجویان خلاق ایجاد شود.
وی با اشاره به رشد مقالات علمی کشور گفت: سال گذشته با اینکه ما تعداد دانشجویان کمتری داشتیم، اما مقالات علمی ما هشت درصد رشد داشته و این عدد قابل توجهی در دنیا است. اما تهیه مقاله نباید هدف باشد. حل مشکلات جامعه هدف است و ایجاد کارهای نوآورانه منافاتی با تهیه مقاله علمی ندارد و به کیفیت مقالات علمی کمک میکند.
رضی، رئیس دانشگاه گیلان در حاشیه این بازدید گفت: از حمایتهای معاونت علمی ریاست جمهوری برای توسعه مرکز رشد و همچنین راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه تشکر میکنیم. وی گفت مرکز نوآوری شماره یک دانشگاه به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری مهر ماه مورد بهره برداری قرار میگیرد و مرکز نوآوری شماره ۲ نیز به مساحت ۲۱۰۰ متر مربع توسط یکی از خیرین استانی در حال ساخت است.
رضی بیان کرد: دانشگاه در صدد تکمیل اجزاء اکوسیستم نوآوری است و در همین راستا درصدد است تا شتابدهندههای بیشتری در دانشگاه حضور یابند، فعالیت صندوق پژوهش و نوآوری استان که دانشگاه نیز سهامدار آن است توسعه یابد و مهارت افزایی و کارآفرینی در برنامههای دانشگاه جدیتر دنبال شود.
رئیس دانشگاه گیلان افزود: یکی از خصوصیات دانشگاههای نسل سوم، احساس مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان و مشارکت آنان در حل تخصصی مسائل جامعه است. دانشگاه گیلان نیز تلاش میکند تا با بهره گیری از توانمندیهای تخصصی موجود در ۹۰ رشته ذکتری و ۱۷۰ رشته کارشناسی ارشد، مشکلات مختلف جامعه را شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام کند. به همین جهت هم اکنون ۱۹۰ قرارداد با بیرون از دانشگاه در سطح استانی و ملی دارد.
لازم به ذکر است، در نمایشگاه دستاوردها و محصولات فناورانه دانشگاه گیلان که در محل دانشکده هنر و معماری برپاست ۴۰ عنوان فناوری در چهار حوزه شرکتهای مرکز رشد، محصولات کووید ١٩، دستاوردهای دانشکدههای دانشگاه و واحدهای تحقیق و توسعه مستقر در دانشگاه به نمایش درآمده است.