بسیج دانشجویی استان اردبیل در بیانیهای خطاب به مسئولان فرهنگی اعلام کردند توسعه فرهنگ عفاف با برنامهریزی متناسب با شرایط روز جامعه امکانپذیر است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، واحد خواهران بسیج دانشجویی استان اردبیل در بیانیهای به مناسبت هفته عفاف و حجاب از مسئولان فرهنگی دانشگاه و جامعه برنامه ریزی عملیاتی جدی و متناسب با شرایط روز جامعه صورت دهند.
فرهنگ "حجاب"در طول تاریخ در هر دوره و ملتی متناسب با فرهنگ و سنت آن قوم و ملت و با ظاهری ویژهی آن قوم وجود داشته است. ظاهر حجاب در طول تاریخ دستخوش تغییرات بسیاری شده است، اما از ظهور اسلام تا کنون به برکت وجود بانوی دوعالم، حضرت فاطمهی زهرا (س) شکل و ظاهر برتر حجاب زنان مسلمان الگو گرفته از آن حضرت میباشد و این نوع حجاب در پوشش زنان مسلمان ایرانی جلوهای منحصر به فرد دارد که همواره مایهی افتخار و عزت و کرامت بانوی مسلمان ایرانی بوده و هست.
۲۱تیر ماه سال ۱۳۱۴ سالروز حمله به مسجد گوهر شاد مشهد و کشتار جمعی از مردم بی گناه به دست تیراندازان رضاخان است؛ کشتار مردمی که برای اعتراض نسبت به سیاستهای غیر اخلاقی و ضد اسلامی شاه دست به قیام زدند و در دفاع از یادگار با ارزش حضرت فاطمهی زهرا (س) و همچنین حیا، حجاب و دین خود حماسهای شکوهمند آفریدند که تا امروز که نزدیک به ۸۵ سال از آن روزها میگذرد در ذهنها ماندگار بوده است.
سالهاست که شاهدیم قدرتهای مستکبر جهان همزمان با گسترش نفوذ و قدرت خود در تلاش هستند تا از راههای متعدد، حجاب_این ارزش والای انسانی_ را یک ضد ارزش و مانعی بر سر راه آزادی زنان معرفی کنند و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نبوده اند؛ به طوریکه در سالهای اخیر از طریق مزدورانی، چون مسیح علینژاد و افرادی معلوم الحال مانند وی دست به اقدامات قبح شکنانهای علیه فرهنگ حیا و حجاب زده اند تا هرچه سریعتر و بیشتر از گذشته جایگاه، کرامت و شان بانوی مسلمان ایرانی را _همچون بلائی که بر سر زنان غربی آورده اند_ از بین ببرند و ایشان را دست مایهی اهداف پلید خود کنند و همچنین امیدوارند تا شاید بتوانند از این راه بانوان مسلمان ایرانی را بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران که پرچمدار تشیع و دین اسلام در دنیا است، بشورانند.
بسیار مایهی تاسف است که در برابر چنین جنگ فرهنگی آشکاری علیه زن مسلمان ایرانی که بنا بر آموزههای دینی محور خانواده است، نهادهای فرهنگی و اجرایی مسئول این حوزه برنامههای جدی، قوی و جدیدی در این باره ندارند و مشغول اجرای برنامههایی با محتوای تکراری هستند که پاسخ گوی شبهات متعدد دختران و بانوان امروز نیست و چه بسا مایهی دلزدگی ایشان از حجاب نیز میشود.
از طرفی هم متاسفانه وضعیت بازار پوشاک بشدت اسف بار است. در اکثر فروشگاههای مانتو، مانتوهای دکمه دار، جلو بسته، پوشیده و در شان زن مسلمان ایرانی، یا اصلا وجود ندارد و یا اگر هم باشد قیمتی چندین برابر قیمت مانتوهای کوتاه و جلو باز و توری و... دارد. تنوع این مانتوهای نامناسب نیز در مقایسه با مانتوهای مناسب بسیار بیشتر است. به جز مانتو، قیمت چادر و سایر لوازم حجاب نیز سر به فلک میکشد! و تهیهی این اقلام هر روز بسیار مشکلتر از روز قبل است، هیچ نهاد اجرایی هم نه بر این امر نظارت میکند و نه حداقل برای دلخوشی اعتراضی به این وضع دارند!
گویی مسئولین مربوطه نیز آب بر آسیاب دشمن میریزند؛ حال این کارشان یا سهواً و از روی جهالت است که صندلی مسئولیت چه جای جاهلان است؟! و یا از روی غرض است که مصداق عینی خیانت میباشد و جای خائنین در محکمهی دادگاه است نه در مسند مسئولیت، آن هم در نهادهای اجراییِ فرهنگیِ نظام جمهوری اسلامی ایران که چنین حائز اهمیت هستند و از سنگرهای مهم جنگ حق و باطل به شمار میروند.
فلذا مطالبهی ما دانشجویان بسیجی دختر دانشگاههای استان اردبیل از مسئولین نهادهای فرهنگی و اجرایی این است که هرچه سریعتر اقدام به برنامه ریزی برای عملیات جدی، مفید و علی الخصوص متناسب با مقتضیات و شبهات روز کنند. به امید اینکه با اقدامات مناسب در این جنگ آشکار، سربازان مزدور دشمن مغلوب شوند نه اینکه با غفلت و کوتاهی زنان و خانوادههای عفیف و با حیای ایران اسلامی در این جنگ قربانی شوند.