«روز جهاني قرآن» در تقويم ثبت شود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، متن نامه محمدحسين يادگاري، سرپرست جهاد دانشگاهي به رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي بدين شرح است:
برادر ارجمند جناب آقاي دكتر محمود احمدينژاد؛ رئيس محترم جمهور و رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي
باسلام و احترام
ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات جنابعالي در ماه مبارك رمضان و بهار قرآن به استحضار ميرساند، خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در راستاي بررسي و امكانسنجي اختصاص يك روز در تقويم رسمي جمهوري اسلامي ايران به عنوان «روز ملي يا جهاني قرآن» سلسله گفتوگوهايي را با شخصيتها و مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران انجام داده است كه جزوه پيوست، خلاصه گزارشي از گفتوگوها و جمعبندي نظرات ارائه شده در اين خصوص است.
به نظر ميرسد با عنايت به مباني و رويكردهاي عملي و جدي قرآني و تأكيد حضرتعالي در اين خصوص روز جهاني قرآن در تقويم رسمي كشورمان، ابتكار ارزشمندي است كه ميتواند نمادي ديگر از قرآنمحوري نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران باشد.
خواهشنمد است، دستور فرمائيد در صورت صلاحديد براي بررسي و اجراييسازي اين پيشنهاد، اقدام لازم مبذول گردد./انتهاي پيام/