کد خبر:۸۶۱۸۷۵
دولت تصویب می‌کند

واگذاری ۵۵ درصد سهم هپکو به تأمین اجتماعی/ واگذاری ۳۲ هزار میلیارد تومان شرکت‌های دولتی

با مصوبه دولت و در راستای پرداخت بدهی به سازمان تأمین اجتماعی قرار است سهام ۹ شرکت جدید به ارزش ۳۲۰ هزار میلیارد ریال به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روز 16 تیر ماه و در حاشیه وبینار بین‌المللی روز جهانی تعاون در محل وزارت کار به خبرنگاران اعلام کرد: دولت قرار است به زودی بخش مهمی از بدهی‌های خود به سازمان تأمین اجتماعی را پرداخت کند.

گفتنی است، عمده بدهی دولت به تأمین اجتماعی بابت 3 درصد از حق بیمه کارگران است که طی سال‌های گذشته انباشته شده و اکنون دولت مانند رویه سال‌های قبل می‌خواهد سهام شرکت‌های زیرمجموعه خود را به سازمان تأمین اجتماعی واگذار کند.

البته برخی کارشناسان از این رویه انتقاد می‌کنند که سازمان تامین اجتماعی به جای کار تخصصی تامین اجتماعی به هلدینگ بزرگی از شرکتهای رنگارنگ سابقا دولتی و حالیا تامین اجتماعی تبدیل شده و انحصار از دولتی به انحصار شبه دولتی تبدیل شده است.

بر اساس مصوبه 23 تیر 99 هیأت وزیران، قرار است به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور و با استناد به بند «و» تبصره 2 ماده واحده قانون بودجه 99 کل کشور، دولت تصویب کرد، سهام دولت و متعلق به دولت به شرح جدول زیر پس از کسر سهام ترجیحی از تاریخ ابلاغ این تصویب‌نامه توسط سازمان خصوصی‌سازی بابت رد بخشی از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی و به ارزش تقریبی 320 هزار میلیارد ریال واگذار شود.
 
واگذاری ۵۵ درصد سهم هپکو به تأمین اجتماعی/ واگذاری ۳۲ هزار میلیارد تومان شرکت‌های دولتی

2- قیمت نهایی سهام شرکت‌های موضوع تصویب‌نامه مطابق آئین‌نامه اجرایی شیوه‌های قیمت‌گذاری بنگاه‌ها مصوب 20 اسفند 87 شورای عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی و تصویب هیأت واگذاری تعیین می‌شود.

سازمان خصوصی‌سازی موظف است ظرف یکسال از تاریخ ابلاغ این تصویب‌نامه قیمت سهام شرکت‌های یاد شده را مطابق آئین‌نامه مذکور جهت تصویب به هیأت وزیران ارائه نماید.

همچنین در بند دیگری از این تصویب‌نامه آمده است سازمان تأمین اجتماعی مکلف است مازاد بر 17 درصد سهام خود در شرکت‌های موضوع این تصویب‌نامه را به صورت مرحله‌ای و حداکثر تا پایان سال 1399 به بخش دولتی واگذار نماید. چنانچه در مهلت مقرر این امر محقق نشود، وزارت امور اقتصادی و دارایی از طریق سازمان خصوصی‌سازی مجاز است رأسا نسبت به واگذاری مازاد به 17 درصد سهام مذکور اقدام و منابع حاصل از فروش پس از کسر هزینه‌های مترتب بر واگذاری را به حساب سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نماید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار