آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۸۷۶

چرایی آتش‌سوزی جنگل‌های ایران در «+چرخ»

هفتمین قسمت ویژه‌برنامه‌ی «+چرخ» ساعت ۱۹ امروز، سه‌شنبه ۲۴ تیر، با بررسی آخرین وضعیت آتش‌سوزی جنگل‌های ایران روی آنتن شبکه‌ی چهار می‌رود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این قسمت برنامه‌ی «+چرخ»، حافظ آهی به‌عنوان مجری-کارشناس با دکتر امیرمسعود جلالی، مدیر کل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور گفتگو خواهد کرد.

آمار‌ها نشان می‌دهند طی ۵۰ سال گذشته وسعت جنگل‌های ایران بیش از ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده و امروز به حدود ۱۴ میلیون هکتار رسیده است. آتش‌سوزی مهم‌ترین تهدید و خطر برای جنگل‌هاست. خطری که عامل اصلی آن انسانی است؛ به‌گونه‌ای که ۹۰ درصد علت آتش‌سوزی جنگل‌ها انسانی (سهوی و عمدی) گزارش شده‌اند. تابستان سال گذشته در بیش از ۱۴۰۰ آتش‌سوزی بیش از ۱۱ هزار هکتار از جنگل‌های کشور در استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، مازندران و ... سوختند. امسال هم از اردیبهشت‌ماه آتش‌سوزی جنگل‌ها در مناطق مختلف کشور آغاز شده و همچنان با شدت بیشتری ادامه دارد.

در روز‌های گذشته اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور با انتشار یک نامه‌ی سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور خواستار تشکیل مرکز واحد فرماندهی پایش و مهار آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع در سطح ملی و استانی شدند و گفتند هر چه زودتر باید نسبت به تأمین اعتبارات، تجهیزات، نیروی انسانی ماهر و آموزش‌دیده در حوزه‌ی آتش‌سوزی جنگل‌ها اقدام شود.

مجله‌ی تصویری «+چرخ» مهم‌ترین رویداد‌های علم و فناوری و مسائل روزمره‌ی زندگی را با تمرکز بر تحولات علمی درباره‌ی ویروس کرونا و با نگاهی تخصصی و به‌زبانی ساده و با حضور کارشناسان، اساتید دانشگاه و نخبگان بررسی و واکاوی می‌کند.

«+چرخ» چهار روز در هفته، از یکشنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۱۹ به‌صورت زنده و به مدت ۴۵ دقیقه از شبکه‌ی چهار سیما پخش می‌شود. مجری «+چرخ» حافظ آهی است و محمد جباری سردبیری برنامه و الهه بهبودی تهیه‌کنندگی «+چرخ» را بر عهده دارند.
 
چرایی آتش‌سوزی جنگل‌های ایران در «+چرخ»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار