30 بيمارستان صحرايي امسال در مناطق محروم كشور ايجاد ميشود
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، محمد رئيس زاده فلسفه تأسيس سازمان بسيج جامعه پزشكي را ايجاد انسجام و حفظ روحيه بسيجي و انقلابي و همچنين تعميق بصيرت در بين افراد متدين و مسلمان جامعه پزشكي كشور دانست.
وي افزود: روزگاري در ميدان جنگ به مداواي مجروحان ميپرداختند و امروز در ادامه راه ديروز به مجروحان و نيازمندان خدمت ميكنند پيوند دو نسل سپيدپوش كه اولي روزهاي خون و آتش را تجربه كرده و دومي آثار آن روز را ديده در كنار هم با روحيه بسيجي وار و معنوي در زمينه بهداشت و درمان به محرومان و نيازمندان مدد ميرسانند.
رئيسزاده گفت: پيوند 2 واژه مقدس پزشك و بسيج، ما را به سازمان بسيج جمعه پزشكي ميرساند. جمعيتي كه تعهد و تخصص را به هم درآميخته و با چشماني روشن به افق پيشرفت ايران اسلامي ميانديشد.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي افزود: پزشكان امدادگري كه پا به پاي رزمندگان در عرصه ديگري به رزم پرداختند و به يقين، آنها را هم ميتوان رزمندگاني ناميد كه 8 سال و حتي پس از پايان دوران جنگ، خالصانه از جان رزمندگان دفاع كردهاند.
وي افزود: مهمترين هدف از تشكيل بسيج جامعه پزشكي اين است كه پل ارتباطي بين 350 هزار نفر از اعضاي فعال جامعه پزشكي با مناطق محروم و اقشار نيازمند به خدمت بهداشتي و درماني ايجاد شود.
رئيس زاده هدف ديگر اين سازمان را ايجاد انسجام و حفظ روحيه بسيجي و انقلابي و همچنين تعميق بصيرت در بين عناصر متدين و مسلمان جامعه پزشكي كشور دانست.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي ادامه داد: اثرگذاري و كمك به ارتقاي سياستيگذاريهاي كلان عرصه سلامت كشور در راستاي بهبود وضعيت سلامت جامعه را از ديگر محورهاي اصلي بسيج جامعه پزشكي عنوان كرد و گفت: اين اهداف به شكل سندهاي راهبردي و استراتژيك عمليات شده و برنامههاي هر كدام از اين 3 محور در حال اجراست.
وي خدمترساني به مجروحان را از اولويتهاي كاري سازمان بسيج جامعه پزشكي دانست و گفت: در اين عرصه ما بحث تشكيل بيمارستان صحرايي در مناطق محروم و مرزي كشور را داريم و طبق پيشبينيهاي انجام شده امسال 30 بيمارستان صحرايي در اين مناطق با همكاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، بهداري نيروي زميني سپاه و ساير ارگانهاي مرتبط با نظام سلامت ايجاد ميشود كه در 5 ماه اول سال ،9 بيمارستان صحرايي داير شده است و در هفته دفاع مقدس نيز 8 بيمارستان صحرايي ايجاد ميشود.
رئيس زاده همچنين گفت: اعزام تيمهاي تخصصي به روستاها و مناطق نيازمند در شرايط اضطراري و وقوع حوادث غير مترقبه مثل عمليات تروريستي در زاهدان يا سيل در پاكستان، از ديگر اقداماتي است كه ما در اين زمينه انجام دادهايم.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي گفت: در حال حاضر در مناطق محروم و براي اقشار نيازمند به بهداشت و درمان از سوي نيروهاي عضو سازمان بسيج جامعه پزشكي، ويزيتهاي رايگان صورت ميگيرد. همچنين تجهيز بيمارستانهاي مناطق محروم به شكل دورهاي در راستا همين برنامهها در حال انجام است./انتهاي پيام/