آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۳۷۵۵

دست‌یابی جوانان ایرانی به دانش فنی تولید داروی رمدسیویر / قیمت؛ یک درصد نرخ بازار سیاه

با دست‌یابی گروه دارویی برکت به دانش فنی تولید داروی ضدکرونای رمدسیویر (Remdesivir) و تولید انبوه آن در این گروه، توزیع این دارو در مراکز درمانی و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور انجام می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در راستای سیاست‌های بهداشتی و درمانی کشور و حمایت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای کمک به درمان مؤثرتر بیماری کرونا، متخصصان سبحان انکولوژی در گروه دارویی برکت به دانش فنی تولید داروی رمدسیویر دست یافتند.
بنابر اعلام کارشناسان بسیاری از کشور‌های دنیا، این دارو شانس بالایی در درمان بیماری کرونا داشته است. رمدسیویر اولین دارویی است که آمریکا برای درمان کرونا به آن مجوز داده است و علاوه بر این کشور در کشور‌های چین، آلمان، انگلیس و هند در حال تولید و توزیع است.
رمدسیویر پیش از این برای درمان بیماری ویروسی ابولا مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
شرکت «گیلیاد ساینس» که تولیدکننده‌ی رمدسیویر در آمریکا است، هفته‌ی گذشته اعلام کرد که با تجویز زودهنگام این دارو برای بیماران مبتلا به کرونا، دوره‌ی درمان بیماری به میزان قابل‌توجهی کاهش مییابد.
خرید انحصاری این دارو برای چند ماه از سوی آمریکا که دونالد ترامپ خبر آن را اعلام کرده بود، حواشی زیادی در رسانه‌ها به‌وجود آورد.
با توجه به تحریم‌های ظالمانه‌ی آمریکا علیه کشورمان و شرایط ویژه‌ی درگیری بیش‌تر کشور‌های جهان با بیماری کرونا، تهیه‌ی داروی رمدسیویر از خارج تقریباً امری غیرممکن و بسیار پرهزینه بود. به همین دلیل بخش دارویی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) توانستند با دست‌یابی به دانش فنی و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، امکان تولید انبوه این دارو در کشور را پس از دریافت مجوز‌های وزارت بهداشت، فراهم کنند.
محمد مخبر؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هفته‌ی گذشته از دستاورد بخش دارویی این ستاد در تولید و ساخت داروی تحریمی رمدسیویر، مخصوص بیماران حاد کرونایی، خبر داده بود.

مخبر اضافه کرد: قیمت نسخه‌ی ایرانی داروی رمدسیویر که در بازار سیاه به ۶۰ میلیون تومان رسیده، با قیمتی بسیار پایین، و حدود یک درصد این مبلغ با نرخ مصوب وزارت بهداشت، وارد بازار خواهد شد.
دکتر سعید نمکی؛ وزیر بهداشت نیز هفته‌ی پیش گفته بود: رمدسیویر را به اندازه‌ی کافی توزیع کردیم و هفته‌ی آینده اولین تولید ملی این دارو هم عرضه خواهد شد، بنابراین کمبودی در این زمینه نخواهیم داشت.
در حال حاضر تولید و توزیع داروی ضد کرونای رمدسیویر در ایران در حال گسترش است و فعلاً با سهمیه‌بندی مشخص از سوی وزارت بهداشت این دارو به‌وسیله‌ی شرکت پخش البرز، که تلاش‌های زیادی برای توزیع اقلام بهداشتی و درمانی در چند ماه اخیر برای پیشگیری و درمان بیماری کرونا داشته، در اختیار مراکز درمانی و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور قرار می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار