کد خبر:۸۶۴۲۰۵
رهبر خبر داد

پیشرفت ۱۵ درصدی ساخت واحد‌های مشارکتی طرح اقدام ملی مسکن

نایب رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان، گفت: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی روند ساخت واحد‌هایی از طرح اقدام ملی که به شیوۀ مشارکتی ساخته می‌شوند بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ایرج رهبر، نایب رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان با اشاره به شیوه‌های به کار رفته ساخت مسکن در پروژه طرح اقدام ملی مسکن گفت: شماری از واحد‌های مسکونی در نظر گرفته شده در طرح اقدام ملی به صورت مشارکتی ساخته می‌شود که مناقصات مرتبط با تعیین انبوه‌ساز در سال گذشته و اوایل سال جاری به انجام رسید.

نایب رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان، ضمن اشاره به روش‌های دیگر ساخت واحد‌های مسکونی در طرح اقدام ملی، گفت: بخش دیگری از واحد‌های مسکونی طرح اقدام ملی همانند روش به کار گرفته شده در طرح مسکن مهر، با استفاده از قرارداد ساخت ساخته خواهد شد.

*پیشرفت ۱۰ تا ۱۵ درصدی پروژه‌های مشارکتی طرح اقدام ملی مسکن

وی، ضمن اشاره به درصد پیشرفت پروژه‌های مشارکتی، افزود: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی روند ساخت واحد‌هایی از طرح اقدام ملی که به شیوۀ مشارکتی ساخته می‌شوند بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است.

رهبر در ارتباط با پروژه طرح اقدام ملی در منطقه تهرانسر گفت: پروژۀ تهرانسر با استفاده از شیوۀ مشارکت با انبوه‌سازان ساخته خواهد شد و در حال حاضر با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی به کار خود ادامه می‌دهد.

عضو کانون سراسری انبوه‌سازان، در تشریح شیوه ساخت مشارکتی در واحد‌های مسکونی طرح اقدام ملی گفت: با توجه به مشخصات مرتبط با هر پروژه، مالکیت ۵۰ تا ۶۰ درصد از واحد‌های مسکونی طرح اقدام ملی مسکن به انبوه‌سازان واگذار خواهد شد.

گفتنی است شیوه ساخت مشارکتی به شیوه‌ای از ساخت مسکن اطلاق می‌شود که در آن زمین توسط وزارت راه و شهرسازی در اختیار انبوه‌ساز قرار گرفته و انبوه‌ساز نیز نسبت به ساخت مسکن با هزینه خود اقدام می‌کند. در نهایت با توجه به آورده اولیه هر بخش، نسبت به تعیین تکلیف مالکیت واحد‌های مسکونی اقدام خواهد شد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار