به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و دیگر مسئولان استان ۵ مرکز نوآوری به صورت ویدئوکنفرانسی در پارک علم و فناوری استان همدان افتتاح شد.
سورنا ستاری که امروز برای بازدید و افتتاح چند طرح وارد همدان شده بود از پارک علم و فناوری هم همدان نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان طرحها و دستاوردهای دانشبنیانی پارک علم و فناوری همدان قرار گرفت.
معاون رییس جمهور در جریان این بازدید با بیان اینکه همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا، توسط شرکتهای دانشبنیانها تامین شده است، گفت: تقریبا هیچ تجهیزاتی را برای مقابله با کرونا، از کشور دیگری وارد نکردیم.
وی با اشاره به اینکه استفاده از زیستبوم فناوری و نوآوری در روزهای نیاز کشور در شرایط کرونایی یک اتفاق خوب بود افزود: در دوران شیوع کرونا توان مجموعهها و شرکتهای دانشبنیانها به میدان آمد و به نیازهای داخلی بدون اتکا به واردات، پاسخ داد.
ستاری بیان کرد: از روزهای ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور، شرکتها و مجموعههای دانشبنیان دست به کار شدند و همه تجهیزات مورد نیاز کشور از جمله تجهیزات پزشکی، تولید ماسک، دستگاه ونتیلاتور و ... را در داخل کشور تامین کردند.
وی با تاکید براینکه شرکتها و مجموعههای دانشبنیان در حوزه تامین داروی بیماران کرونایی نیز خوب عمل کردند، عنوان کرد: برخی محصولات تولید شده توسط این مجموعهها به لیست دارویی کشور وارد شده و مابقی نیز تا سه هفته دیگر به بازار میآید.
معاون رئیس جمهور با تشریح جایگاه مهم و ممتاز شرکتها و مجموعههای دانش بنیان در کشور مطرح کرد: این کار بزرگ از عهده دانشبنیانها برآمد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم از این کار حمایت کرد.
در جریان بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از پارک علم و فناوری همدان فاز اول اراضی پاک علم و فناوری، صندوق پژوهش و فناوری استان همدان، مرکز نوآوری انگور و کشمش ملایر، افتتاح مرکز نوآوری نهاوند، افتتاح مرکز نوآوری اجتماعی و ساختمان پارک علم و فناوری به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.