آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۴۸۵۰
رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان:

شرکت‌های دانش بنیان آمادگی گسترش محصولات خود برای مقابله با ویروس کرونا دارند

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان گفت: با شروع موج دوم ویروس کرونا شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری آماده گسترش تولیدات خود در استان‌های دیگر هم هستند.

علی باستی، رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دستاورد‌های این پارک برای مقابله با ویروس کرونا گفت: بعد از شیوع کرونا در کشور پارک علم فناوری این استان در چند بخش در زمینه مقابله با این ویروس فعالیت داشته است.
 
 
 
بیشتر بخوانید:



باستی بیان کرد: در موج اول ویروس کرونا با توجه به اینکه شناخت کافی از این ویروس وجود نداشت و شرایط هم پایدار نبود شرکت‌ها برای اینکه مواد ضد عفونی تولید کنند نیاز به ماده اولیه داشتند که متاسفانه کمبود‌های وجود داشت، اما با گذشت زمان این مسلئه تقریبا حل شد در حال حاضر شرکت‌های پارک آماده گسترش تولیدات خود در استان‌های دیگر هم هستند.

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان تصریح کرد: برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا دو دستگاه که روی آن خیلی هم کار شد تولید شده است، دستگاه تسویه کننده هوا و نابودکننده ویروس کرونا که در آخرین نتیجه‌ای که آزمایشگاه تخصصی گرفته شده اعلام کردند این دستگاه اگر در محیط قرار بگیرد با توجه به شرایطی که در کاتالوگ دستگاه ذکر شده می‌توانند ۹۹/۹۹٪  ویروس را ازبین ببرد این دستگاه در خیلی از مراکز دولتی و خصوصی مورد استفاده قرار گرفته است و همچنین در بسیاری از استان‌ها نمایندگی فروش این دستگاه وجود دارد.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه این دستگاه هوا تسویه می‌کند و ویروس را در محیط از بین می‌برد، اما با وجود ناشناخته بودن ویروس کرونا باید پروتکل‌های بهداشتی در محیط‌های دسته جمعی هم رعایت شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان تاکید کرد: یکی دیگر از اقدامات موثر پارک ساخت ماشین تولید ماسک سه لایه و n۹۵ است که از سوی شرکت دانش بنیان ما در لاهیجان صورت گرفته است.

وی در ادامه گفت: در زمینه فاصله گذاری اجتماعی استارتاپ‌های سایتی را طراحی کردند که در این سایت تمامی اطلاعات مربوط به استارتاپ‌های که در زمینه فروش محصولات به صورت مجازی فعالیت دارند جمع آوری و در اختیار مردم استان قرار گرفته است.

باستی بیان کرد: یک سری از محصولات شرکت‌های دانش بنیان مانند مواد ضد عفونی کنند اجازه فروش در استان‌های دیگر را نداریم در این راستا، تعداد زیادی از خیرین استان این محصولات را خریداری ودر مناطق مختلف توزیع کردند و همچنین در مورد محصولاتی مانند ساخت دستگاه تولید ماسک در استان‌های دیگر مورد استقبال قرار گرفته خریداری و نصب شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار