آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۸۹۲۳
رنجی در گفتگو با دانشجو:

محققان گیلانی موفق به تولید دستگاه ضد عفونی کننده هوا و سطوح با تکنولوژی پلاسما اکسیژن شدند

مدیر مرکز رشد رودسر از تولید دستگاه ضد عفونی کننده هوا و سطوح با تکنولوژی پلاسما اکسیژن و تیغه‌های نانو تیتانیوم به همت محققان مرکز رشد روسر خبر داد.

عادل رنجی، مدیر مرکز رشد رودسر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اقدامات این مرکز برای مقابله با ویروس کرونا گفت: بحث ویروس کرونا که پیش آمد مرکز رشد رودسر بلافاصله تیمی تشکیل داد و در سه حوزه کار‌هایی انجام شد.

رنجی تصریح کرد: در حوزه تجارت الکترونیک، اپلیکیشن «بخر» راه اندازی شد و آن را به شهرستان رودسر معرفی کردیم که این اپلیکیشن به صورت خرید آنلاین از مراکز خرید و فروشگاه‌ها و تحویل ارزاق مورد نیاز مردم به درب منازل آن‌ها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا صورت گرفت.

مدیر مرکز رشد رودسر مطرح کرد: در حوزه تولید محلول عفونی کننده ضد ویروس، فعالیت یکی از شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد رودسر بود که این محلول تولید و وارد بازار شد و همچنین در حوزه فناوری سطح بالا، تولید دستگاه ضد عفونی کننده هوا و سطوح با تکنولوژی پلاسما اکسیژن و تیغه‌های نانو تیتانیوم بوده است.

وی با اشاره به تولید دستگاه ضدعفونی کننده هوا توسط یکی از شرکت‌ها مستقر در مرکزرشد رودسر افزود: دستگاه ضد عفونی کننده هوا و سطوح با تکنولوژی پلاسما اکسیژن و تیغه‌های نانو تیتانیوم محصولی است که تیمی ده نفره روی آن کار می‌کنند که در فاز اول، روزانه بیست عدد دستگاه در انواع مختلف - با توجه به میزان استریل کنندگی این دستگاه - تولید و روانه بازار می‌شود که این میزان تولید با توجه به ظرفیت و نیاز بازار در حال افزایش است. این دستگاه تنها دستگاهی است که می‌تواند مطابق با پروتکل وزارت بهداشت برای قرارگیری در مراکز درمانی و مراکز پر تردد قرار بگیرید.

رنجی خاطرنشان کرد: مکانیزم این دستگاه به گونه‌ای است که وقتی در یک محیط قرار می‌گیرد موجب غیر فعال کردن میکروارگانیسم‌های محیط می‌شود. پمپ مکنده در این دستگاه هوای محیط را به داخل تیوپ پلاسما در داخل دستگاه انتقال می‌دهد و داخل این تیوپ پلاسما، یون‌های مثبت و منفی، پلاسمای اکسیژن و همه واکنش‌ها صورت می‌گیرد و در آنجا هوا به صورت هوایی سالم و بدون قاچ و باکتری و ویروس و مخمر می‌شود و اینگونه است که هوا ضد عفونی می‌شود.

مدیر مرکز رشد رودسر اظهار کرد: برای ضد عفونی کردن سطوح هم پلاسمای اکسیژن آرام آرام روی محیط قرار می‌گیرد و بتدریج با نشستن روی سطوح آن را ضد عفونی می‌کند. معمولا این فعل و انفعالات خیلی سریع اتفاق می‌افتد با توجه به اندازه اتاق و محیط‌های بسته معمولا بین ده دقیقه تا دو ساعت محیط کاملا استریل می‌شود. شیوع و انتقال ویروس و رشد آن را در مکانی که در این دستگاه قرار دارد اتفاق نمی‌افتد و به هیچ وجه در آن مکان، شیوع ویروس صورت نمی‌گیرد.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از اتفاقات خیلی مهم و از ویژگی‌های منحصر بفرد این دستگاه این است که همه این فعل و انفعالات داخل تیوپ پلاسما و داخل دستگاه اتفاق می‌افتد و رادیکال‌های آزاد به محیط وارد نمی‌شود و در سطح محیط نمی‌نشیند، چون این رادیکال‌ها خطرناک هستند. به همین خاطر توانسته‌ایم تاییده سی‌ای اروپا را بگیریم و آزمایشگاه مرجع علوم پزشکی گیلان این دستگاه را تست کرده و از نتایج فوق‌العاده دستگاه راضی بوده و تاییده آن مکتوب به این مرکز اعلام شده است.

رنجی اظهار کرد: بعد از طراحی و تولید اولین نمونه، این دستگاه جهت بررسی و آزمایش به مراجع معتبر ارسال شد تا مورد بررسی و آزمون قرار گیرد که خوشبختانه این دستگاه با توجه به عملکرد آن از همه‌ی آزمون‌ها سربلند بیرون آمده و مدارک و تاییدیه‌های مورد نیاز این دستگاه توسط مراکز ذی صلاح صادر شده است.

مدیر مرکز رشد رودسر با اشاره به مدرک تاییده و استاندارد‌هایی این دستگاه یادآور شد: این دستگاه گواهینامه ثبت پتنت ۲۰۱۷، گواهینامه استاندار ایزو۹۰۰۱، گواهینامه سی‌ای اروپا، تاییده آزمایشگاه مرجع علوم پزشکی گیلان در خصوص ویروس کرونا، تاییده آزمایشگاه آکرتیته وزارت بهداشت ترکیه، تاییده آزمایشگاه بیمارستان بویین زهرای قزوین، تاییده موسسه تحقیقات سرم سازی رازی، تاییده آزمایشگاه مورد تایید محیط زیست ایران را دارا است.

وی در مورد اینکه آیا این دستگاه در مکان‌هایی نصب و مورد استفاده قرار گرفته است گفت: این دستگاه در همه جا قابل نصب است. هم‌اکنون در شهرداری رودسر نصب شده و مناسب برای نصب در بیمارستان‌ها، مسجد، مراکز درمانی، باشگاه‌های ورزشی، مدارس، منازل، فروشگاه‌ها است.

رنجی در ادامه مطرح کرد: دستگاه ضدعفونی کننده هوا با همکاری، اقایان سعید رجب نیا، علی رویین تن، سماواتی، علی میزراخانی، پورعلی و عباس رنجی طراحی و ساخته شده است.

مدیر مرکز رشد رودسر با اشاره به تعداد شرکت‌های فناور حاضر در این مرکز تاکید کرد: اکنون تعداد بیست شرکت فناور در مرکز رشد رودسر مستقر است که خوشبختانه از شرق گیلان تا غرب مازندران خیلی از مخاطبان مرکز رشد رودسر را می‌شناسند و روزانه این مرکز مراجعه کنندگان زیادی دارد. یکی از برنامه‌های این مرکز، حضور فناوران و پرسنل و اعضای شرکت‌های فناور در مرکز به صورت روزانه است که هم اکنون با مراجعه و حضور در مرکز رشد، با حال و هوای فناورانه‌ای مواجه خواهید شد. کلاس‌های مشاوره و کارگاه‌های آموزشی در این مرکز برپاست و از هرگونه طرح و ایده‌ی نوآورانه استقبال می‌کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
سلام چطورواین کجابایداین دستگاه راتهیه کنیم یاسفارش بدیم
16
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
باسلام وعرض خسته نباشید به شما نخبگان من ازاین دستگاه برای مطبم نیازمندم
13
0
ناشناس
Netherlands
۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
سلام
این دستگاه را خریدارم.
به کجا باید مراجعه کنم؟
7
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
سلام و ادب
این دستگاه را از کجا میشه تهیه کرد
6
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۹
سلام . از کجا میشه این دستگاه رو خریداری کرد ؟
7
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۱
سلام .
1- از کجا میشه این دستگاه رو خریداری کرد ؟
2-قیمت و سایز و اندازه ؟
12
1
پربازدیدترین آخرین اخبار