آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۴۸۶۵

پیام تهدیدآمیز بن سلمان به رئیس‌جمهور مستعفی یمن

انتقاد رئیس‌جمهور مستعفی یمن از حمایت عربستان سعودی از نفوذ امارات در جنوب این کشور موجب عصبانیت، ولی عهد سعودی شد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی یمن در اعتراض به ایفای نقش عربستان سعودی در قبال گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) تحت حمایت امارات، خواستار ملاقات با «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی به منظور درخواست پایان دادن به نفوذ امارات در یمن شد.

وبگاه «الیمن نت» به نقل از برخی منابع خاص نوشت که این درخواست هادی موجب عصبانیت «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی شد و او در پیامی مکتوب به هادی با یادآوری حمایت‌های عربستان از هادی و اقامت او در عربستان به وی توصیه کرد که «پای خود را از گلیمش فرارتر نگذارد».

به گفته این منابع، بن سلمان از طریق «محمد آل جابر» سفیر عربستان سعودی در یمن به هادی ابلاغ کرد که «سلمان موضوعات مهم‌تری از شکایت هادی دارد و هادی و دولت وی بایستی با امارات تعامل کنند چرا که امارات شریک اصلی در جنگ (یمن) است».

بن سلمان همچنین از رئیس‌جمهور مستعفی یمن خواست تا دولت و مشاوران خود را متقاعد کند تا از هر گونه اظهارنظر در رسانه‌ها درباره نقش امارات در جنوب یمن و ابراز نارضایتی از آن خودداری کرده و شورای انتقالی را به عنوان یک قدرت پذیرفته و با آن تعامل کنند.

ولی عهد سعودی همچنین در نامه خود از اقدام مسئولان یمنی مبنی بر انتقاد از نقش عربستان و متهم کردن آن به همدستی با امارات در سقطری، ابراز خشم کرده است.

بنابر این گزارش، یک منبع در ریاست‌جمهوری دولت مستعفی یمن نیز تأیید کرد که هادی اوایل جولای در دیدار با آل جابر پیام مکتوبی از بن سلمان دریافت کرده است.

آل جابر نیز از هادی خواسته است تا به منظور دلجویی از بن سلمان، با او دیدار کرده و درباره تشکیل دولت جدید انعطاف نشان داده و از پست‌های وزارتی برای شورای انتقالی چشم‌پوشی کند و هادی نیز در پاسخ گفته است که این توصیه او را به صورت جدی بررسی می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار