تصمیم گیری درباره نحوه برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ به دانشگاه‌ها واگذار شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۵۵۴۶
هاشمی در گفتگو با دانشجو:

تصمیم گیری درباره نحوه برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ به دانشگاه‌ها واگذار شده است

رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی گفت: تصمیم گیری در مورد نحوه برگزاری آزمون فلوشیپ سال ۹۹ به صورت حضوری یا الکترونیک به عهده دانشگاه‌ها گذاشته شده است.

تصمیم گیری درباره نحوه برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ به دانشگاه‌ها واگذار شده است

سعید هاشمی رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: آزمون دوره‌های تکمیلی تخصصی فلوشیپ در حال برگزاری است.

برگزاری آزمون فلوشیپ به عهده دانشگاه‌های متولی برگزاری آزمون گذاشته شده است به همن منظور زیرساخت‌های لازم برای حضور افراد مبتلا به کرنا در آزمون فلوشیپ توسط دانشگاه‌ها ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: بررسی اعتراضات کتبی داوطلبان نیز ۱۰ مرداد ماه توسط دانشگاه‌های متولی برگزاری آزمون مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: آزمون شفاهی در دانشگاه تهران برای کلیه رشته از ۱۱ تا ۱۶ مرداد ماه ۹۹ و در سایر دانشگاه‌ها ۱۱ تا ۱۳ مرداد ماه انجام خواهد شد که تصمیم گیری در مورد نحوه برگزاری آن به صورت حضوری یا الکترونیک  به عهده دانشگاه‌ها گذاشته شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار