آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۶۵۱۴
در گفتگو با دانشجو خبر داد:

مقتدایی: طرح توقف پروتکل الحاقی در دستور کار کمیسیون امنیت ملی / صبر ایران نشان اقتدار است نه ناتوانی

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: کمیسیون امنیت طرح توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را برای ایجاد یک بازدارندگی در مقابل اقدامات خصمانه کشور‌های غربی را در دستورکار دارد.

عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در هفته‌های گذشته مورد توجه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بوده است پاسخگویی به رفتار‌های خصمانه کشور‌های غربی و ایالات متحده آمریکا است.

وی ادامه داد: ما در طی ماه‌ها گذشته شاهد آن بودیم که نقض حقوق بشر، نقض قوانین و مقررات بین المللی و نادیده گرفته شدن پیمان‌های دوجانبه بین ایران و سایر کشور‌های غربی به کرات نقض می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت: کمیسیون امنیت ملی طرح توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را برای ایجاد یک بازدارندگی در مقابل اقدامات خصمانه کشور‌های غربی را در دستورکار دارد.

مقتدایی تصریح کرد: این اتفاق می‌تواند متناسب با شرایط آینده و نوع رفتار‌های که کشور‌های غربی دارند با ایران مفید باشد و کمیسیون درصدد است تا این موضوع را به سرانجام برساند.

وی با اشاره به اقدام ماجراجویانه جنگنده‌های آمریکایی، بیان داشت: درباره نقض مکرر حقوق بین الملل و حقوق بشر که اخیر از سوی ایالات متحده آمریکا در مورد تهدید هواپیمای ایرانی که در مسیر قانونی خود در حال پرواز بود مشاهده کردیم.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طرح دیگری در کمیسیون موجود است که در راستای آن ایران می‌تواند از اصل خودیاری به عنوان یکی از اصول پذیرفته شده حقوق بین الملل و همچنین بر مبنای اصل دفاع مشروع اقداماتی انجام دهد.

مقتدایی تاکید کرد: خویشتن داری جمهوری اسلامی ایران در جواب به معنای ناتوانی ایران نیست بلکه ما خودمان را ملزم به رعایت حقوق بین الملل می‌دانیم در همین جهت در برخی از مواقع تا حصول نتیجه در مجامع بین المللی خویشتن داری می‌کنیم.

وی افزود: صبر جمهوری اسلامی ایران نشان دهنده‌ی اقتدار است و این صبر توانمندی پاسخگویی است نه از سر ناتوانی بنابراین کشور‌های غربی باید توجه کنند که آینده روابط ایران با کشور‌های غربی به رفتار‌های عملی آن‌ها در صحنه‌ی بین الملل مشروط است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی در پایان بیان داشت: کمیسیون امنیت ملی در مجلس یازدهم با تشکیل کمیته‌ی روابط خارجی بنا دارد تا پاسخگویی عالمانه مقتدرانه و مناسب جمهوری اسلامی ایران را پیشنهاد کند و هر تصمیم لازم باشد در خصوص حفظ اقتدار و امنیت ملی اتخاذ کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار