روز ملي صنعت چاپ روز بزرگ و اثرگذاري براي اين صنعت است
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، يوسف افراش در جلسه هماهنگي برنامههاي دهمين جشنواره صنعت چاپ كه با حضور كارشناسان اداره چاپ و اعضاي ستاد اين جشنواره برگزار شد، گفت: يازدهم شهريور ماه هر سال نماد روز صنعت چاپ است و اگرچه بايد در طول سال براي آشنايي تمامي اقشار جامعه با اين صنعت با بهره گيري از اطلاعات كارشناسي و فعال كردن ظرفيتهاي استاني تلاش كنيم اما بايد براي اين روز برنامهاي ويژه داشته باشيم.
افراش ضمن اعلام حمايت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از ورود سرمايه گذاران در عرصه صنعت چاپ اضافه كرد: نبايد فضاي صنعت چاپ را بسته بدانيم و ما به عنوان دولت مكلف به فضاسازي مناسب براي ورود سايرين به اين عرصه با در نظر گرفتن ملاحظات كارشناسي هستيم.
دبير دهمين جشنواره صنعت چاپ تاكيد كرد: برگزاري جشنواره با هدف ارتقاي سطح كيفي و كمي صنعت چاپ در كشور است تا بتوانيم همگام با صنعت روز جهان حركت كنيم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: امسال با توجه به همزماني روز گراميداشت صنعت چاپ با شبهاي سوگواري و ليالي قدر برنامه روز ملي صنعت چاپ را چهاردهم شهريور ماه در تالار وحدت تهران برگزار خواهيم كرد./انتهاي پيام/